Принц Уилям и тайната сестра на Хари

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Принц Уилям и тайната сестра на Хари
40482
Принц Уилям и тайната сестра на Хари

Когато става въпрос за принц Уилям и Хари , няма тайни. Светът знае всичко за семейството им, с кого се срещат, къде са във всеки един момент и дори какво ядат на закуска.

И дори да не знаем точно, ние спекулираме и създаваме свои собствени разкази. Ето защо е толкова изненадващо да се знае, че принц Хари и принц Уилям (и кралското семейство като цяло) държат таен роднина затворен от десетилетия. 

Но сега вратата се отваря и най-накрая можем да разберем коя е неуловимата тайна сестра и защо е скрита от погледите. Въпреки постоянното наблюдение и спекулации около живота на кралските особи, този скрит аспект от тяхната семейна история хвърля светлина върху тънкостите на кралската динамика и сложността на запазването на неприкосновеността на личния живот в очите на обществеността.

ЕДИН ПРИНЦ СТАВА КРАЛ

След смъртта на майка си, кралица Елизабет II, крал Чарлз заема полагащото му се място на трона. Но докато светът го вижда като свой крал, важно е да се отбележи, че той е много повече от това. Той е баща, син, чичо и дори истински принц. В края на краищата, през младостта си Чарлз беше известен като донякъде сърцеразбивач. И докато се жени за Даяна, сърцето му наистина принадлежи на друга. 

ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА МУ

Много преди Чарлз да срещне Даяна, той за първи път имаше удоволствието да се срещне с Камила Паркър Боулс. Двамата се срещат за първи път през 1971 г. и двамата се влюбват до уши един в друг. И докато Чарлз беше един от най-подходящите мъже в света, той имаше очи само за младата жена пред себе си. Той беше умаян и не искаше нищо повече от това да се ожени и да живее живота до нея. 

Не след дълго Чарлз започва да се среща с одобрената от кралското семейство лейди Даяна. И въпреки че със сигурност я обичаше по свой начин, това не беше същата любов, която изпитваше към Камила. Всъщност се смята, че той е продължил да вижда Камила през целия им брак - въпреки протестите и опасенията на Даяна. Бившата му съпруга потвърди това по време на интервю за Би Би Си през 1995 г., когато тя казва: „Бяхме трима в този брак, така че беше малко пренаселено“.

По време на това интервю Даяна също сподели притесненията си за кралското семейство и какво ще крие бъдещето за двете й момчета. Не подозираше, че в крайна сметка ще имат тайна сестра. Въпреки предизвикателствата, пред които е изправена, Даяна остава всеотдайна майка, решена да предпази синовете си от сложността на кралския живот, докато се справя със собствените си борби в рамките на монархията.

ПРИНЦЕСАТА НА НАРОДА

Докато светът гледаше нейното интервю, те бяха склонни да повярват на въпросите и историите на Даяна, които се въртяха около кралското семейство. В крайна сметка тя беше „Принцесата на народа“. Тя беше спечелила сърцата на милиони благодарение на очарователната си личност, благотворителния си характер, елегантността, стила и цялостното си поведение.

 Тя изглеждаше напълно подходяща да бъде принцеса, но след това това беше откъснато от нея благодарение на незаконна афера. Но докато Даяна без съмнение беше разкъсана от преживяванията си в кралското семейство, имаше само едно нещо, върху което тя беше фокусирана. Ако всичко друго се провали, тя искаше да бъде добра майка. Непоколебимата отдаденост на Даяна към нейните синове остава водеща сила по време на нейното бурно пътуване, служейки като трогателно напомняне за трайната сила на майчината любов сред изпитанията и премеждията на кралския живот.

Разбира се, всички знаеха, че Хари и Уилям са деца на Чарлз и Даяна. Но малко хора знаеха, че Камила също има деца от предишния си брак с Андрю Паркър Боулс. Всъщност тя беше посрещнала на бял свят син и дъщеря с бившия си съпруг - и тези, които знаеха за тях, бяха с право разтревожени. Как биха се справили в кралското семейство без никакъв кралски опит под името си?

Е, не след дълго едно от децата на Камила реши да влезе в светлината на прожекторите и да прегърне това, което животът в очите на обществеността може да предложи. Другото й дете обаче едва наскоро излезе от сянка.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ТОМ ПАРКЪР-БОУЛС

Разбира се, може би вече сте запознати със сина на Камила, Том Паркър-Боулс. Известен професионално като кулинарен критик и писател, Том успя да остави своя отпечатък във висшия ешелон на обществото. Той не само е талантлив и уважаван в това, което прави, но също така е използвал мястото на майка си в светлината на прожекторите, за да отвори врати и за себе си. Всъщност той е бил по телевизията повече пъти, отколкото можем да преброим. 

Най-вече той е бил в уважавани британски телевизионни предавания като Masterchef и The F-Word. А в последния той дори работи заедно с Гордън Рамзи. Но какво да кажем за тайната му сестра? Докато Том блести ярко в очите на обществеността, сестра му Лора Лопес избра по-личен живот, избирайки да се съсредоточи върху семейството и личните си занимания далеч от блясъка на медийните прожектори.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЛОРА ЛОПЕС

Забулено в тайна е другото дете на Камила, Лора Лопес. И докато Лора стоеше до майка си по време на известната кралска сватба през 2005 г., оттогава светът научи много малко за нея. Тя се пазеше в себе си, отдалечаваше се от светлините на прожекторите и активно се опитваше да избягва публичните излизания с майка си, за да не попадне в очите на обществеността. Въпреки слабото си представяне, животът на Лора е изпълнен с цел и страст, докато тя се посвещава на филантропични начинания и поддържа своя тесен семеен кръг, защитена от безмилостното наблюдение на медиите.

Първоначално много хора се чудеха дали е срамежлива. Но оттогава истинската причина, поради която тя е решила да избегне светлината на прожекторите, излезе от дървото. И се върти около принцовете Уилям и Хари. Желанието на Лора за уединение произтича от нейното дълбоко вкоренено уважение към обществените роли на нейните братовчеди и желанието да защити собственото си семейство от ненужно внимание, демонстрирайки своята безкористност и непоколебима лоялност към нейните кралски роднини.

Когато новината за връзката между принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс за първи път удари пресата, Том и Лора бяха съвсем млади. Те не разбираха какво се случва, нямаха представа защо папараците следят всяко тяхно движение и имаха чувството, че всички погледи са вперени в тях. Въпреки че Том нямаше нищо против, Лора мразеше всяка секунда от това внимание. Така че тя се закле да се пази от това толкова дълго, колкото може, решена да запази личния си живот сред хаотичния вихър на медийния контрол.

Камила каза, че се гордее и с двете си деца. Подобно на Даяна, животът й се върти около децата й и тя прави всичко по силите си, за да ги направи щастливи. Тя дори им приписва, че са й помогнали, когато се чувства така, сякаш тежестта на обществения натиск и папараците са станали твърде големи. И докато тя редовно излиза с Том, тя изглежда уважава желанията на Лора за по-спокоен живот. 

Но това само засилва въпросите за Лора Лопес. Разбира ли се с Уилям и Хари? В крайна сметка Уилям и Хари са имали своя дял от семейната драма. Въпреки неизбежните спекулации около техните връзки, Камила остава непоколебима опора за децата си, насърчавайки среда на любов и разбирателство сред сложността на кралския живот.

Без толкова голяма отговорност на плещите си, той е известен като щастливата кралска особа, която нарушава правилата. Всъщност той дори се е нарекъл „резервният“ в мемоарите си за живота си. въпреки предизвикателствата, пред които са изправени при поддържането на връзката си сред натиска на кралския дълг и обществения контрол, връзката между двамата братя остава неразрушима, основана на споделена история и дълбока семейна връзка, която надхвърля различията в техните личности и пътища в живота.

Изглежда, че принц Хари е наясно колко е различен от брат си и баща си. Това го накара да се дистанцира от семейството си и да говори открито за кралското семейство по начин, който никой кралски човек не е правил досега. В един откъс от книгата си той дори извика баща си и брат си, че са нарушили доверието му. Той каза: „Тръстът го няма. Той е торпилирал всички останали мостове.“

Повече от всичко изглеждаше, че принц Хари не харесва факта, че е оставен настрана от дискусии и важни срещи, защото не е първият в линията за наследяване на трона. Той дори написа: „Институцията без съмнение укриваше информация от мен“. Въпреки предизвикателствата и сложността, присъщи на навигирането в ролята му в кралското семейство, откровеността и прозрачността на принц Хари хвърлят светлина върху вътрешното функциониране на монархията, предизвиквайки дългогодишни конвенции и предизвиквайки разговори за необходимостта от прозрачност и отчетност в рамките на институцията.

Това, което е толкова интересно за разрива между братята обаче е, че той се пази до голяма степен в тайна, докато Хари не реши да напише мемоарите си. До този момент обществеността предполагаше, че основните проблеми са между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. И макар да сме сигурни, че са имали свои лични кавги и различия, изглежда, че браковете им са тези, които са поставили блокадата между тях.

Хари винаги е бил различен от брат си и винаги е изглеждал да отвръща на това, което се очаква от него. Той доказа това, когато се ожени за Меган Маркъл. Въпреки че много хора очакваха той да се ожени за подходяща британска светска личност, той избра да посвети живота и любовта си на американска актриса, която вече е била омъжена и разведена. 

Някои хора се бореха да се справят с мястото на Меган Маркъл в кралското семейство, но не може да се отрече, че тя направи всичко възможно да се впише. Но, подобно на Хари, тя също не искаше да играе по правилата. Заедно те представляваха нова ера на кралската модерност, предизвиквайки дългогодишните конвенции и внасяйки нова перспектива в монархията. Въпреки обратната реакция и критиките, с които се сблъскаха, Хари и Меган останаха верни на себе си, изковавайки път, дефиниран от автентичност и ангажимент за осъществяване на положителна промяна в света.

БОРБА СРЕЩУ ТРАДИЦИЯТА

Когато Меган Маркъл и принц Хари се ожениха, се очакваше той да последва стъпките на своите братовчеди и брат си, като се премести в двореца Кенсингтън. Това зашеметяващо кралско имение е дом на много членове на кралското семейство, включително Кейт Мидълтън и принц Уилям, които живеят в красив 21-стаен апартамент там. Не само това, но техните съседи също включват принцеса Юджини и херцогът и херцогинята на Кент. 

Покойната кралица Елизабет II беше уредила Меган и Хари да последват примера и да се преместят в апартамент до Уилям и Кейт. Те обаче решиха да не го правят. Избирайки различен път, Хари и Меган избраха да изградят собствено пространство и независимост, символизирайки желанието им да се откъснат от традицията и да установят собствената си идентичност като двойка, така както е направила доведената сестра на Хари, Лора. 

Двойката искаше повече уединение за себе си и за нарастващото си семейство. И докато дворецът Кенсингтън можеше да бъде прекрасен дом, те искаха нещо по-малко и по-подходящо за семейството. Решението им да дадат приоритет на интимността и уединението пред величието на кралския живот подчертаха ангажимента им да създадат благоприятна и сигурна среда за децата си, защитена от безмилостното наблюдение на общественото око.

Уилям смяташе, че дава на брат си важен братски съвет - както от любовна, но и от кралска гледна точка. Искаше да сподели мислите си, преди Хари да реши да зададе въпроса и да се обвърже с тази жена, и искаше да изрази мнението си, преди да е станало твърде късно. Но Хари не хареса това, което чу. 

Твърди се, че Уилям е казал на Хари да внимава с Меган и да внимава да избира жената, която ще нарече своя съпруга. Той също така каза на Хари наистина да обмисли решението си, вместо да бърза с каквото и да било. Въпреки че намеренията на Уилям може да са били добронамерени, подходът му неволно обтегна отношенията между него и Хари, подчертавайки сложността на балансирането на семейните задължения с личната автономия в светлината на кралските прожектори.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft