Зимни рецепти с кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Пълнено пиле със зеле и булгур
101174

Пълнено пиле със зеле и булгур

1 бр. пиле с дреболии
1 бр. малка кисела зелка
2 ч.ч. булгур
1/3 ч.ч. олио
червен пипер
черен пипер

Начин на приготвяне

Зелката се нарязва на ситно и се задушава заедно с дреболиите, булгурът, половината олио и подправките. Долива се малко вода и се задушава са около 20 минути. Измитото пиле се пълни с плънката, зашива се, намазва се с олио и червен пипер. Слага в тава, налива се 1 ч.ч. вода, малко олио и се запича в умерена фурна до готовност.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft