Разкриха най-вероятните възможности за скритите зад маските участници в Маскираният певец

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Разкриха най-вероятните възможности за скритите зад маските участници в Маскираният певец
961
Разкриха най-вероятните възможности за скритите зад маските участници в Маскираният певец

Вторият сезон на шоуто "Маскираният певец" започна с впечатляващи маски и съвсем естествено веднага заваляха предположенията кои звезди се крият зад образите. Този път хората, които стоят зад маските, не са толкова разпознаваеми, както беше в първия сезон.

Тогава още с първия лайв зрителите разкриха кои популярни хора се крият зад тях.

Сега предположенията са многобройни, което затрудни и панелистите Азис, Владо Пенев и Михаела Маринова. Зрителите също правят куп предположения в официалната страница на формата. 

Някои са доста убедителни в изложените факти, докато за други си личи, че нямат и понятие кой се е дегизирал с костюмите, дело на Кремена Халваджиян. 

Първа на сцената се появи Булката, която показа стабилно сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен. Някои от зрителите предполагат, че зад тази маска е фолк певицата Луна, защото физиката на участника прилича много на нейната. Освен това булката призна, че може да живее далече от шумния град, а тя е родена в Шумен. Другите предположения клонят към колежката й Галена. 

Зад костюма на Баба Яга мнозина подозират, че се спотайва актьорът Иван Юруков. Другите предположения са за Асен Блатечки. В уликите се казва, че е тренирал плуване, футбол, гребане и хандбал и е шампион на България на Федерацията по традиционно карате. А актьорът е казвал, че дядо му по майчина линия бил шампион по бокс. Чичо му и вуйчо ми пък са ритали в "Левски“, а самият той може да се похвали с черен колан по карате. 

За Мозъка в официалната страница на шоуто зрители пишат, че това е Ненчо Илчев, защото във визитката му имаше кадри от Културния дом и езерото в квартал "Дружба" в София, а "Комиците" се излъчваше оттам. Това пък, че живее на 8-ия етаж, е скеч от предаването му. В уликите се подсказва, че става дума за човек, който е прочел доста книги, което също напомня за Илчев.

Масовото мнение е, че зад плашещата маска на Палячи се крие Люси Дяковска. е бизнесменът Петко Димитров. Змията получи доста похвали за костюма си, като има предположения, че зад маската се крие Коцето Калки заради уликите, че има два брака и силна вяра. Златния също се хареса на публиката, която смята, че това е Петко Димитров.

Сред разследващите имаше и такива, които категорично заявиха, че Златния е фолк певецътФики. Книгата е доста интересен персонаж, а лицето зад маската се оказа най-трудно за разпознаване. Някои заподозряха, че това е Нели Рангелова или колежката й Милена Славова. 

Зад образа на Очите пък зрителите са категорични, че се крие фолкаджийката Мария, която наскоро се отказа от сцената и ще пише автобиография.

Бебето ще се окаже любим образ на панелисти и зрители, които нямат търпение да разберат кой се опитва да ги заблуди с уникалния костюм. Засега предположенията са за Димитър Рачков, който доскоро беше водещ на шоуто заедно с Васил Василев, Зуека. 

Плашилото също е любопитен образ и най-вероятно зад тази маска е Евгени Минчев, защото по време на уликите вървеше надпис: "Не разговаряйте с ватмана“, а както е известно, светският лъв е карал трамваи в миналото си, пише "Галерия“. 

Затова пък няма и грам съмнение, че зад маската на Ангела се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, тъй като освен колеги те са и много добри приятели. 

В костюма на Светлината, която впечатли най-силно журито, се е облякъл вероятно певецът Стефан Илчев. 

Хищницата се оказа любим образ на силния пол заради сексапилната фигура на изпълнителката. Повечето предполагат, че това е Михаела Филева или фолк певицата Райна. Осанката е същата като нейната, самочувствието и идеята за красота и хищничество напомнят за нея. Освен това е печелила конкурс за красота и силно вярва в любовта.

Макарона бе оставен за финал и вдигна панелистите в залата на крака с прочувственото си изпълнение. Всички са категорични, че това е професионална певица и е най-добрата в този сезон. Името, което се върти в социалните мрежи, е на фолк певицата Десислава, която е от Южна Бъпгария – Раднево, и е всеизвестно че пee страхотно различни стилове музика.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft