Разширените вени си отиват със следния селски лек

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
По-здрави
Разширените вени си отиват със следния селски лек
1286894
Разширените вени си отиват със следния селски лек

Разширените вени са страдание, което не минава лесно

Разширените вени са общ естетически проблем, който може да повлияе както на мъжете, така и жените. И най-вече на жените.

Това е често срещана болежка и може да се случи на всеки.

Разширените вени могат да бъдат следствие поради много и различни причини. Този здравословен проблем обикновено се вижда много добре върху нашите крака, но болката и неудобството, които създават няма как да бъдат показани и описани. Разширените вени са резултат от наднормено тегло, липса на физически упражнения, травми, кръвни съсиреци, бременност и застоял живот пише  lekuva.net.

Аз знам тази рецепта за разширени вени от една баба, която живееше в селото на майка ми. Не е от особено значение кое е селото и коя е бабата, защото съм сигурна, че тази рецепта се знае и се ползва от много баби и дядовци в днешно време. Лекарствата са скъпи, лекари на село почти няма, и хората гледат да си помагат един на друг, като си разменят рецепти и илачи, които знаят от своите баби и дядовци.

Едно от нещата, които спасява хората на село от особено болезненото развитие на разширените вени, е простичкия и здравословен живот, който водят. Аз, като градско чедо, не бях пощадена от усложненията, които разширените вени предизвикват, а именно – варикозна екзема. Много начини пробвах, много мазила измазах, но тази проста и лесна магична рецепта ми помогна най-добре.

Това чудотворно домашно средство за защита е наистина невероятно. Вие ще бъдете изумени от резултатите. Лекарството е много лесно и просто. Само трябва да спазвате рецептата, да бъдете последователни и след известно време всичко ще е наред. На мен ми бяха необходими 6 седмици, за да получа подобрение.

Разширени вени – РЕЦЕПТА

Съставки:

1 чаша овче мляко
1 бебешки сапун

Начин на употреба:

Ето какво трябва да направите – на първо място, трябва да настържете бебешкия сапун в млякото. Млякото не е варено, сурово е. Сапунът трябва да е най-обикновен бебешки сапун. Трябва да намерите подходящ съд, най-добре стъклен, и да държите този лек в хладилника. Консистенцията се постига на око – трябва да е достатъчно гъста.

Как да използвате?

Трябва да се поставят компреси с това домашно лекарство върху засегнатите райони. Трябва и да търка сместа нагоре и надолу, 3 пъти на ден. Вие ще бъдете изумени от резултатите. Не забравяйте да споделите с приятелите си и семейството си тази чудна смес, която облекчава състоянието на разширените вени. Благодаря.

Маргарита Траянова от София

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft