Рибени рулца със спанак и ориз на микровълнова
    
    
    
                
            
                 7 Май 2012
            
            
            12451
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	В йенска тенджера се поставят ситно нарязаните лук и скилидка чесън и се заливат с олиото. Задушават се под капак 1 минута на максимална мощност. След това се разбъркват с ориза и спанака, посоляват се.
	Филетата се овкусяват със сол и пипер и върху всяко се поставя от плънката. Завиват се на руло и се защипват с клечка за зъби. Редят се в йенска тенджера, наливат се 4-5 с. л. вода и се пекат при максимална мощност 8-10 минути, след което се изваждат. Омекналото масло се размесва с брашното, поставя се в йенската тенджера, където са се пекли филетата, разбърква се и се подправя с лимонов сок, сол и розмарин. Вари се минута и ако е необходимо, се налива топла вода до достигане на желаната гъстота на соса. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








