25 Ноември 2011
                
                585833
            
                                                                        Шаран с домати на фурна
                                                                                                Шаран на керемида
                                                                                                Шаран на фурна
                                                                                                Никулденски шаран по болярски
                                                                                                Как се приготвя Пълнен шаран
                                                                                                Как се прави Пълнен шаран - 2
                                                                                                Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
                                                                                                Как се приготвя Рибена чорба
                                                                                                Как се приготвя Рибник
                                                                                                
                            Рибник по никулденски
                                                                                                Рибно филе със сос от портокали и магданоз
                                                                                                Рецепта  Шаран за Никулден
                                                                                                Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
                                                                                                Рецепта Обърни ми внимание
                                                                                                Рецепта за  Желиран шаран
                                                            
                Рибник по никулденски
Продукти:
1 кг шаран
	1,500 кг кисело зеле
	150 мл олио
	100 г ориз
	6 г сол
	6 г червен пипер
	3 г черен пипер
	Приготвяне:
	• Нарязаното на ситно зеле се нарязва на ситно.
	• Подправя се с червения пипер.
	• Оризът се запържва леко и се сварява до полуготовност.
	• Смесва се със зелето и се изсипва в тавичка за печене.
	•  Шаранът се разрязва  по дължина и се разтваря.
	• Вътрешността му се намазва с олио сол и черен пипер на вкус.
	• Поставя се върху зеленчуците с кожата нагоре.
	•  Рибникът по никулденски  се запича във фурната, докато  рибата придобие златисто кафяв цвят .
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







