Вкусни рецепти с риба за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Рибно филе със сос от портокали и магданоз
582202

Рибно филе със сос от портокали и магданоз

Продукти:

4 броя филе бяла риба
брашно
60 мл олио или зехтин

СОС

40 г краве масло
1 глава червен лук
1 с. л. бял винен оцет
1 с. л. каперси
1 с. л. настъргана портокалова кора
80 мл портокалов сок
80 г краве масло, допълнително
1 с. л. ситно нарязан магданоз
Приготвяне:

Филетата риба се овалват в брашно и се изпържват в сгорещен тиган с олио или зехтин.
• Кравето масло (40 г) се разтопява в чист тиган.
• Прибавя се нарязаната на ситно глава лук и се запържва до омекване.
• Добавят се оцетът, каперсите, настърганата портокалова кора и портокаловият сок.
• Довежда се до кипване и се сваля от печката.
• Прибавят се допълнителните 80 г краве масло и ситно нарязаният магданоз.
Изпържената риба се полива със сос.
Рибното филе със сос от портокали и магданоз

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft