Вкусни рецепти с риба за Никулден

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Как се приготвя Рибена чорба
582399

Как се приготвя Рибена чорба

Продукти:

500 г прясна риба (сафрид, попчета, паламуд с главата)
600 мл вода
1 морков
1 глава кромид лук
1 домат
сол
2 яйца
щипка лимонена киселина
магданоз
Приготвяне:

Рибата се изчиства и измив а добре.
• Водата се слага да заври.
• Морковът, лукът се нарязват на ситно и се прибавят към кипналата вода.
• Доматът се нарязва на кубчета и се изсипва при другите зеленчуци.
• Зеленчуците се варят 20 минути.
• Прибавя се рибата.
• Подправя се със сол на вкус.
• Вари се още 20 минути.
• Сварената риба се изважда и се обезкостява.
• Бульонът се застройва с 2 яйца щипка лимонена киселина.
• Прибавят се обезкостената риба и магданоз.
Рибената чорба се поднася топла. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft