Рунически хороскоп за седмицата 19 до 25 април: РАК, преодолявате проблемите! ЛЪВ, уникални финансови възможности!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Рунически хороскоп за седмицата 19 до 25 април: РАК, преодолявате проблемите! ЛЪВ, уникални финансови възможности!
9728
Рунически хороскоп за седмицата 19 до 25 април: РАК, преодолявате проблемите! ЛЪВ, уникални финансови възможности!

Някои вярват, че руническите хороскопи могат да предсказват бъдещето по-точно от астрологията. Малцина обаче са способни да интерпретират правилно значението на руните - гледачът на руни Игор Вечерски е един от тях. Той многократно предсказва събития от живота на звездите, а също така разкрива кога и къде ще се случат природни бедствия .

Той предостави руническия хороскоп за следващата седмица.

Овен

Вечерски съветва тази зодия да не отлага проектите си на заден план. Ако дълго време чакате идеалния момент, за да се реализирате, тогава няма да намерите по-добър период за това през април, казват руните.

„Руните препоръчват да откриете нови възможности за себе си тази седмица, не се колебайте в средствата и реализирайте своите планове и желания“, каза Вечерски.

Телец

Руните съветват тази зодия да бъде много внимателен към това, което им казват колеги или близки. Не всеки съвет ще ви помогне или дори ще причини повече вреда, отколкото полза.

„Руните ви съветват да надграждате личните си възгледи “, споделя гледачът.

Близнаци

Продължете това, което сте започнали, тази седмица руните ви предвещават голям брой възможности, които ще ви помогнат да придвижите вашите дела и проекти напред.

„Руните препоръчват тази седмица да развиват своите дела, взаимоотношения и проекти. Ще получите добри възможности за развитие и продължаване на вече съществуващите процеси, протичащи във вашия живот ”, - каза експертът по руните.

Рак

Тази седмица ще имате някои малки трудности в личния си живот, но не бива да се разстройвате. Руните ви предвещават да преодолеете всички трудности и хармония в бъдеще.

„Тази седмица ще ви трябват допълнителни усилия, допълнителен контрол, за да можете да намерите хармонични взаимоотношения във всички сфери на живота и да постигнете това, което искате“, каза Вечерски.

Лъв

Този зодиакален знак ще има уникални финансови възможности поради срещи с хора, които могат пряко да повлияят на увеличаването на материалното благосъстояние.

„Тази седмица ви дават отлични възможности за постигане на материален успех, за изпълнение на планове в областта на финансите “, каза Вечерски.

Дева

Време е да се забавите и да се огледате - руните съветват трудолюбивите Деви. Тази седмица по-добре се опитайте да спестите енергия и да натрупате сила, много скоро те ще ви бъдат полезни.

„Преобърнатите руни съветват да не полагат големи усилия в работата си, ще трябва бързо да натрупате сила, да анализирате миналите си стъпки, да коригирате грешките“, каза  Вечерски.

Везни

Тази седмица Везните имат какво да открият. Руните ви предвещават много възможности, които ще ви помогнат да погледнете наново проблемите си и да ги преодолеете.

„Съветват ви да не започвате нов бизнес тази седмица. “, споделя експертът по руните.

Скорпион

Руните ви съветват да бъдете по-активни в постигането на целите си. Не се надявайте на бързи положителни промени - всичко ще идва постепенно.

„Руните  препоръчват активни действия за вас, но за желания резултат са необходими допълнителни обстоятелства. Съществуващият ред на нещата към този момент може да не е достатъчен за изпълнението на всички задачи “,  каза визионерът.

Стрелец

Време е да се сбогуваме с миналото, за да изградим ново, по-добро бъдеще. Освен това, опитайте се да не се карате с другите - това едва ли ще ви е от полза.

„Руните препоръчват да се избягват конфликтни ситуации и също така да се отървете от остарялото. От това, което постепенно преминава в сферата на миналите етапи от живота ви, вашата дейност. Смело унищожете ненужното и започнете да изграждате нещо ново, вдъхновяващо и позитивно “, сподели Вечерски.

Козирог

Руните предричат ​​страхотна и продуктивна седмица за Козирозите, но може да бъдете възпрепятствани да постигнете целите си. Важно е да не се отклонявате от замисления път, независимо как се опитват да ви пречат.

„Руните показват, че като цяло имате добри перспективи през този период от време. Ще трябва обаче да се борите за резултата си, за личните си цели “ - каза експертът по руните.

Водолей

Визионерът твърди, че тази седмица ще имате правилните идеи, но не е достатъчно само да мечтаете - трябва да действате.

„Руните съветват да запазите мислите си за себе си, да не разпространявате ненужна информация и да можете да концентрирате мислите и емоциите си в правилната посока“, каза Вечерски.

Риба

През този период можете да решите всичките си проблеми и да се доближите до това, което искате, ако сте по-активни от обикновено, вярва Вечерски. Не се страхувайте от действия - това е единственият начин да промените ситуацията в положителна посока.

„Руните ви позволяват да преодолеете стагнацията тази седмица и да откриете възможности за нови постижения. Готовност за решителни действия, които ще могат да преодолеят редица натрупани преди това задачи “, заключи гледачът на руни.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft