Саня Борисова си навлече гнева на участници във Фермата

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Саня Борисова си навлече гнева на участници във Фермата
9336
Саня Борисова си навлече гнева на участници във Фермата

Красавицата Саня Борисова си навлечу недоволството и упреците от другите участници във формата „Фермата“, че е разглезена и няма особена полза от нея в стопанството.

Журналистът Ивайло Шопски скочи на прочутата красавица, защото, според него, тя обръща повече внимание на външния си вид, отколкото на изпълнението на задачите във фермата.

Като първи ратаи в отбора на чорбаджиите, Шопски и Кристияна Брънзалова бяха станали да приготвят закуска за всички. Негодуванието на водещия на „Бащино огнище“ се отключи от тенджера с ориз, която бе зарязана безпризорно в лятната кухня.

„Санчето ли ще решава какво да прави с тази храна? Тя на вързано куче хляб не може да даде!“, отсече Шопски. „Ами на нея работата ѝ е да е нежна“, защити я с усмивка Кристияна. „Нежна! Честно да ти кажа, такава жена у нас никога няма да си взема! Хубава е! Ама ще е хубава до време“, продължи саркастичната си тирада Шопски.

Минути по-късно Борисова даде повод за реален конфликт с отказа си да закусва толкова рано. „Според теб аз на сила ще ям сега, така ли“, попита Саня, а Шопски се тросна: „Ще седнеш, ще хапнеш две лъжици, а после прави каквото искаш! Правилата са такива – ние ядем след вас“.

Сблъсъкът помежду им надскочи битовизмите и се пренесе на ниво „звезди-простосмъртни хора“. „Ама, кажи ми, ние на теб дължим ли ти по-специално отношение? Когато сме отбор и имаме някакви уговорки, те трябва да се спазват. Ти мислиш само за себе си. Това е мнението на всички, а аз съм единственият, готов да влезе в откри конфликт. Всички смятат, че си прекалено пасивна и не помагаш в двора“, продължи да я напада Шопски.

Чувствителната актриса пророни сълза и заяви, че чака някой да й възложи конкретна задача. Шопски директно я отведе при фермера на седмицата в отбора на чорбаджиите Иван Милин, който я прати да реди тухли за стената на мандрата.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft