Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 юни-РИБИ Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 юни-РИБИ Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация
36393
Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 юни-РИБИ  Добри условия, ВЕЗНИ Добра реализация

За Овните периодът е силно ангажиращ, но успешен, а Телците да поддържат хармонията. Близнаците да овладяват нервните си реакции, а за Раците периодът е успешен.

Лъвовете да организират емоциите си, а Девите успяват чрез вътрешно спокойствие и психическа активнсот. Везните ще се реализират добре, а Скорпионите напредват в живота си, но са доста потиснати. Стрелците да се пазят от заобикалящите ги хитреци, а Козирозите да не се поддават на внушения. Водолеите се сблъскват с трудности в службата, а условията за Рибите са отлични.

 

ОВЕН

Много напрежение, но успех

Тази седмица ще премине под знака на небалансираните емоции и проява на хорска неблагодарност. Много добър етап за реализиране на важна цел, за която си заслужава да се хвърлят повече усилия.  Ще се преборите за това постижение, макар че няма да е лесно. При осъществяване на задачите си, бизнесмените да се стремят към разбирателство. Всички от зодията ще се освободят от доста напрегнати делови взаимоотношения. В петък и събота скандали и напрежение. Неделя и понеделник са по-благоприятни, а следващите отново са много напрегнати.

ТЕЛЕЦ

Разбирателството ще е основа за успеха ви

Истинските промени при вас сега започват. Изпълнени сте с градивни пориви, в търсене на изяви за способностите си. Разбирателството в деловите среди през седемдневието е изключително важно за всички представители на Телец, независимо какво място заемат и каква е позицията им. Това е значимото условие за успеха ви. Другият, не по малко важен момент е да овладявате нервността си..Иначе ще последват проблеми в службата и обществените кръгове свързани с нея. Трудният петък е следван от променлива събота и напрегната неделя. В понеделник успявате. През следващите три дни събитията се повтарят със съществуващата променливост.

 

БЛИЗНАЦИ

Овладявайте нервните реакции

Нови идеи, проекти и текущи дела ще ви държат в кондиция и без напрежение ще съумявате да насочвате развитията в своя полза. За Близнаците периодът не е различен от познатото им напоследък развитие. Ще подкрепите съдбовния си шанс с разумни и навременни действия, но с повишената си нервност едва ли ще се справите, а това на практика означава остри противоречия и кавги. Ще реализирате целите си, но ако не сте сдържани ще достигнете до остри словесни сблъсъци, и раздяла с някого. През всичките дни от периода, успехът ще е придружаван от  кавги и проблеми.

 

РАК

Плодотворен период

Периодът, в който навлизате носи повече отговорности, работа и дава възможност за нови изяви. За Раците тази седмица ще бъде много плодородна за осъществяване на намеренията, включително и на по-значителните. Известно отклонение от това определение се очертава за ангажираните с бизнес. Вие следва своевременно на овладявате противоречията и да ги отстранявате. Петък ще е успешен, но уикендът ще е неприятен и напрегнат. Понеделник и четвъртък ще са плодотворни и успешни, а вторник и сряда се оказват тежки и мъчителни.

 

ЛЪВ

Действайте организирано

Проблеми от битов, финансов или личен характер ще стоят за разрешаване пред вас идващите дни. На всеки е ясно, че спокойните дни са изключителна рядкост за представителите на всички зодии, така че не това ще предмет на хороскопа, а реализацията ви в деловите и обществените среди. Тя ще е на ниво. Очертават се и кавги в дома и обществените среди. Просто се владейте. Петък е доста плодотворен, но уикендът не е приятен. През делниците ситуацията е във ваша полза, а организираните от знака ще имат достатъчно поводи за удовлетворение.

 

ДЕВА

Утвърдете спокойствието си

Пред вас стоят задачи, които изискват съсредоточеност и по никакъв начин не бива да се разпилявате по несъществени неща. Вътрешното спокойствие е от особено значение за Девите през периода. Това означава успешна реализация на деловите цели в службата и бизнеса, както и сполучливо проведени контакти  или преговори с интересуващи ви личности.Някои от зодията ще действат вероломно и ще си създадат проблеми. Петък и уикендът ще са тежки и напрегнати. Понеделник изисква повече настойчивост. Вторник и сряда са доста благоприятни, а четвъртък ше е тежък.

 

ВЕЗНИ

Добра реализация

В края сте на работещ проект или друго важно начинание, на което залагате големи очаквания. Основното за Везните е, че процентът на успеваемост през периода ще е висок за вас. Не е точно до пълен обем, но е добре. Ще имате доста кавги по финансови въпроси, защото някой съвсем неочаквано ше ви изправи пред свършен факт. Много добро възможности за напредък ще ви предоставят общественият и деловият периметър. Петък и събота са добри, но неделя ще е много напрегната. Понеделник и сряда ви затрудняват, а вторник и четвъртък са успешни.

 

СКОРПИОН

Успехи, но усещане за подтиснатост

Има какво да ви радва. Развитията от последните дни ще ви обнадеждят и повдигнат духа ви. В момента, шансът на Скорпионите е отслабнал. Успешното движение на делата ви продължава победно напред, но това не ви удовлетворява достатъчно. По целите си – лични, делови или обществени, действайте ентусиазирано и категорично, за да преодолеете конкуренцията. В общи линии петък е добър. Повече напрежение през уикенда – особено за работещите. През делниците се очертават добри лични и делови постижения, но висока нервност.

 

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от безскрупулни хитреци

С адекватни решения и бързи действия ще участвате в събитията около вас, търсейки изгода за себе си. Хитрите действия на вашите колеги – респективно партньорите от бизнеса, ще ви разгневят не на шега през идващите дни. Ще е добре да осъществявате целите си самостоятелно и въобще да сте почти независими от външни фактори, за да се окажете разочаровани от нечии действия. За повечето от зодията петък ще е тежък. През уикенда ситуацията е по-добра. С добрите си възможности ще ви радват и делниците, но се пазете от хитреци и измамници.

 

КОЗИРОГ

Не се поддавайте но лъжи и заблуди

Натрупали сте разочарования, които ви пречат да постигнете духовен баланс и да погледнете с вяра в бъдещето. Добър седмичен етап за реализация на основни цели и намерения. За предпочитане е да разчитате на собствени възможности. ако получите нечие обещание за помощ, е съмнително че ще бъде изпълнено.В службата се пазете от заблуди. Във финансово отношение бъдете много внимателни. Тук се очертават неприятности и загуби. До петък сте активни и успешни, но уикендът се оказва ядовит. Делниците со хубави, а в сряда трябва да сте по-амбициозни.

 

ВОДОЛЕЙ

Ядове в службата

Предстоят ви добри професионални изяви и не толкова добри взаимоотношения. Нервен период, характерен с много ядове в службата. Избягвайте споровете. Организирайте работата си така, че каквото сте предвидили за съответния ден, да разполагате с време за реализацията му. Оставите ли го за по-късно, е съмнително че ще успеете. Ако в петък не се раздвоявате – успехът е сигурен. Събота ще е неприятна, каквато се оказва и неделя. Понеделник е напрегнат, но успешен. От следващите дни само сряда ще бъде по-напрегната.

 

РИБИ 

Добри условия

Не пренебрегвайте нищо, което би ви помогнало да разгърнете потенциала си в положителна посока. Съдбовните дадености, с които разполагат Рибите, ще организират обстоятелствата около вас по такъв начин, че да постигнете предимство в борбата с вашите конкретни. Оттук нататък е ясно, че колкото по-активна е изявата ви, толкова по-изразителна ще е преднината ви. Периодът е е много добър за парични печалби, сделки и преговори. Петък, понеделник и четвъртък са доста успешни. Уикендът и вторнис ще са много напрегнати и притеснителни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft