Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 февруари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, КОЗИРОГ Изразителни възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 февруари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, КОЗИРОГ Изразителни възможности
27865
Седмичен хороскоп за периода от 17 до 23 февруари-БЛИЗНАЦИ Добри възможности, КОЗИРОГ   Изразителни възможности

Дните от седмицата ще са натоварени за Овните, а за Телците ще е добре да работят в екип с останалите. Близнаците  разполагат със стабилни възможности, а Раците да действат открито. Лъвовете разгръщат възможностите си през деловия период, а за Девите дните са достатъчно сполучливи. За Везните е характерно засилено напрежение, а стабилността на Скорпионите е горе долу добре. Стрелците ще действат усилено, а Козирозите ще са напълно успешни.

Влиянието върху Водолеите е променливо, а Рибите да повишат продуктовността си.

ОВЕН

Напрегнат етап

            Следвайте естественият ход на събитията и не губете търпението си. Седмичният етап носи доста напрежение, но и сполука при реализацията на вашите материални и други ангажименти. Процесът на реализация и осъществяване на намеренията ще се движи, което е валидно за представителите на почти всички Зодиакални знаци. Петък бележи началото на много активен период. Уикендът и понеделникът ще се движат успешно, а следващите три дни, макар и сполучливи преминават в условията на явни затруднения.

 

ТЕЛЕЦ 

Работете в съдружие

            Неудачите ви свършват и с философски поглед ще се обърнете към несправедливостите в живота. Голяма част от Телците ще действат хитро и агресивно в деловите среди, което безспорно ще е неприемливо от деловите им опоненти и безусловно ще им създаде проблеми. Работата в съдружие с някого ще ви предостави достатъчно благодатни възможности за реализация на целите.  Петък и събота са чудесни. В събота ще отстранявате текущи проблеми, а през следващите дни до края на седмичният етап успехът ще продължи да ви придружава.

 

БЛИЗНАЦИ 

Добри възможности

            Периодът ще бъде силен за вас, макар и не лек. Работата ще ангажира вниманието ви повече от предвиденото, но отговорностите ви задължават. Предстоящият седмичен етап предоставя добри възможности на Близнаците за реализация на личните и деловите цели, но приканва всички от зодията да насочат усилията си към укрепване на позициите си в деловия сектор. Много засилена е нервността ви, а това води до нетърпение, прибързване и съответно до грешки. Петък и уикендът ще са твърде успешни. Активността ви ще продължи в съшия дух и през следващите делнични дни.

 

РАК 

Успявате чрез честност

        Засилените ви контакти ще допринасят по-лесно да влизате в съдружия и да започвате общи проекти. Преобладаващата част от представителите на Рак ще действат хитро и ще демонстрират противоборство във взаимоотношенията ви с околните, което едва ли ще укрепи позициите ви. Последните са достатъчно стабилни, тъй че не е необходимо да рискувате. Активизирайте присъствието си в обществото. Петък и уикендът ще ви зарадват със сполука. В понеделник и вторник играйте честно! Сряда и четвъртък са благополучни и ще ви радват със сполука.

 

ЛЪВ 

Разгръщане на възможностите

        И през следващите дни ще продължите да следвате задачите си, имащи отношение към професионалните ви проекти. Лъвовете навлизат в благоприятен етап за реализация на лични цели и за парични печалби. Чрез сключване на делово партньорство ще стабилизирате позициите си в професионалната и обществената сфери. Определено може да се прогнозира, че започва едногодишен, ярко плодотворен етап, който ще ви стабилизира. Силен петък, напрегната събота и плодотворна неделя. Понеделник ще е труден, а вторник е неприятен. Сряда и четвъртък са успешни.

 

ДЕВА 

Успешен период

        Задачите, с които ще се ангажирате ще се развиват пропорционално на усилията, вложени в тях. При вас ситуацията не е по-различна от действащата за Лъвовете. Вие сте по-нервни, поради по-остри взаимоотношения с околните, на като ниво на реализация в деловата сфера и в личен план сполуката е уеднаквена. Много сполучливи ще са контактите в обществените среди. Блестят с нови възможности. В петък и събота се пазете от противниците си. Неделя е благоприятна, а понеделник е тежък. Сряда и четвъртък са напълно успешни и благоприятни.

 

ВЕЗНИ 

Повишено напрежение

           Постигнатото през седмицата ще повдигне духа ви и с нови сили ще се посветите на всичко онова, което ви предизвиква да сте в час с новостите. Напоследък засиленото напрежение и повишената нервност се оказват с постоянно присъствие във всекидневието на мнозина от Везните. Причините са различни, но най-значими и общи за родените в знака са тези от делово естество. Тук следва да насочите цялата си положителна енергия и да отстраните проблемите. Силната ви нервност от петък ще обхване и почивните дни. Понеделник и вторник са печеливши, но и напрегнати. Сряда и четвъртък са хубави.

 

СКОРПИОН 

Понижена стабилност

           Привлечени сте от нечии печеливши идеи и няма да пожалите себе си за постигане на общите цели. Периодът или по-точно два дни от седемдневието се оказват доста напрегнати и неудобни за Скорпионите. Нивото на личната ви стабилност е понижено, което е и истинското причина за неудобствата ви. Иначе като шанс и възможности за материална реализация няма да възникнат проблеми. Петък е чудесен, а събота и неделя носят проблеми и неудобства. Понеделник и вторник ще са успешни, но ще са и трудни. Сряда и четвъртък са благоприятни.

 

СТРЕЛЕЦ 

Енергична изразност

           Съществува проблем, който ви тревожи и смущава. Служебните задачи ще се осуетяват и придвижват по-бавно, ако той не стане приоритетен за вас. Седемдневието определено говори за материален успех и реализация на база кокуретноспособност. Действате ли мощно и с пълните си възможности, сполуката няма да се отдалечи от вас. По принцип Стрелците имат многопосочни интереси и често тази склонност е причина за прехвърляне на внимание от едно място на друго. Добри петък, събота и неделя и мъчителни понеделник и вторник.  Сряда и четвъртък ще са доста успешни и плодотворни.

 

КОЗИРОГ 

Изразителни възможности

            Вдъхновени от някой или нещо, поставени в благоприятни условия и защото просто сте вие, но ще пристъпите към активни действия в изпълнение на намеренията си. Стабилността до която са достигнали преставителите на Козирог е ненарушена на настоящия етап, а предстоящата седмица ще е тържество на изразителните ви възможности.  На делово ниво предстои да осъществите взаимоизгодни контакти, които без особена трудност биха се превърнали в плодотворно сътрудничество или бизнес съюз. Като изключим нервния и твърде неудобен петък, уикендът и следващите делнични дни ще са силно продуктивни и благодатни.

 

ВОДОЛЕЙ 

Двойнствено влияние

           С чиста съвест и морал ще ви бъде по-лесно да получите онова, към което се стремите. Две ярки и същевременно противоположни тенденции дават яснота за развитието на Водолеите през дните на новия седемдневен период. Едната е благоприятна и безспорно определя успешна делова реализация, парични печалби и засилени контакти в бизнеса, а другата е неблагоприятна и носи проблеми и затруднения. Петък и уикендът ще са трудни и напрегнати. Понеделник, вторник и сряда ви носят сполука, а четвъртък отново ви носи проблеми.

 

РИБИ 

Действайте внимателно

            Благоприятна тенденция в посока на повишаване благосъстоянието ви и подобряване на отношенията с интимният ви партньор. Предстоящият период е важен като развитие за Рибите, но е предупреждение да не се заигравате със Съдбата. Афинитетът към такъв вид забавления е валиден за мнозина от зодията, но може да ви скрои лоша шега. В мометна при вас има голямо раздвижване и събитията се движат с висока скорост. Петък и  почивните дни ще са нервни и напрегнати. Понеделник е благоприятен, а през следващите три дни напрежението ви отново ще се повиши чувствително.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft