Седмичен хороскоп на Алена-Благодатене период за 3 зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Благодатене период за 3 зодии
31272
Седмичен хороскоп на Алена-Благодатене период за 3 зодии

Ето го и седмичният хороскоп на топастрологът Алена, който е публикуван в "Уикенд". Седмицата като цяло ще бъде твърде интересна за повечето зодии.

Единствено трябва да внимавате с какви хора се заобикаляте и на кого доверявате историите о тличния си живот, защото е възможно да злоупотребят с тях.

Овен
Ще се наложи да забавите темпото и да обърнете внимание на някои неща, които сте пропуснали, не сте догледали или не сте приключили. Това, че ще срещате пречки, не означава, че сте на грешен път, а е възможност да се върнете малко назад, за да направите нужните корекции, ако е необходимо и да подобрите онова, което сте създали до момента. За да предотвратите някои проблеми в работата, бъдете по-старателни.

Телец
Вашата способност да проявявате търпение и да преследвате упорито целите си ще ви бъде особено необходима, тъй като е възможно да се натъкнете на препятствия и желанията ви да се осъществят по-бавно. През първите дни на периода може да има известно напрежение между вас и партньора ви, като ябълката на раздора ще бъде въпрос, свързан с парите, децата или семейните взаимоотношения.

Близнаци
Предстоят ви предизвикателства, но трябва да стиснете зъби и да издържите – в началото ще ви е трудно, но после лека-полека нещата ще идват по местата си, а към края на периода много от вас ще изпитат осезаемо облекчение. Възможно е да се чувствате по-изнервени, да ви тормози някаква дилема или ако сте обвързани, любимият човек да ви ядосва повече. Може да изпитате силна необходимост да направите нещо, за да избягате от трудна ситуация.

Рак
Макар че сигурно няма да ви бъде лесно, опитайте се да не се поддавате на неясни предчувствия и необосновани съмнения, тъй като те може да ви тласнат в погрешна посока. Около 12-13 септември информацията, която ще получавате, ще бъде доста подвеждаща, така че не си правете изводи, като се опирате на нея. В тези дни не подписвайте документи и не сключвайте важни сделки, тъй като има риск да пропуснете нещо.

Лъв
Опитайте се да проявявате по-голямо търпение и не изисквайте нещата да се случват на момента, за да не си създадете проблеми с близки хора и делови партньори. Започнете ли да настоявате прекалено, просто ще получите отказ. Може би ще обвинявате другите, но всъщност проблемът няма да бъде в тях, а във вашето желание да се наложите и в очакванията ви. Възможно е тонусът ви да е понижен и да ви липсва желание за срещи и разговори.

Дева
Не е изключено поведението ви да претърпи обрат, да се появи изненадваща нова възможност в работата или да срещнете човек, който ще играе важна роля в живота ви. Не очаквайте обаче, че пътят ви ще бъде осеян само с цветя – при някои от вас промените и осъзнаванията ще са предхождани от колебания и дилеми. В първите дни на периода бъдете особено внимателни в думите и в действията си.

Везни
Дори да сте в застой и нещата да не се получават както искате, не изпадайте в самосъжаление. Имайте още малко търпение, скоро и на вашата улица ще изгрее слънце. Не е подходящо да започвате нови проекти – през октомври условията за това ще бъдат по-добри. Ако си изгърмите патроните сега, вероятно ще съжалявате. Използвайте идните седем дни за подготовка и планиране, а конкретните действия отложете за след 30 септември.

Скорпион
Периодът ще е благодатен за творците от зодията – те ще успеят да се посветят изцяло на заниманията си и да черпят идеи от емоционалните си преживявания. Може да завършат нещо, над което работят, или да намерят съмишленици, които да им помогнат да популяризирате творбите си. Някои от вас ще задълбаят в драми и проблеми, а нищо чудно и да се пристрастят към някой порок. Така че, пазете се…

Стрелец
Вниманието на много от вас ще бъде насочено към кариерата и възможностите за развитие. Условията са благоприятни, но е добре да спазвате следните препоръки: мислете повече, преди да действате, намалете темпото и бъдете по-старателни. Ако очаквате бързи резултати и поемате прекалено големи рискове, включително финансови, има опасност да сгрешите. Възможно е в някакъв момент да ви налегнат съмнения.

Козирог
Възможно е да сте разсеяни, да ви липсва енергия, а също така физическото и емоционалното ви състояние да не са особено стабилни. Ще ви бъде трудно да се контролирате, както сте свикнали да го правите, а и по-лесно ще ви изкарват от равновение. Не се безпокойте – скоро ще ви стане по-леко и ще сте по-стабилни. Ако решите да си почивате или да пътувате, направете го – оттеглянето от работата ще ви дойде добре.

Водолей
Делата ви ще се развиват по-добре, ако гледате по-сериозно на работата, парите и здравето си. Обръщайте повече внимание на детайлите, а големите цели и грандиозните планове оставете за по-нататък – не е моментът да се разпростирате нашироко или да летите нависоко. Ако сега сте по-разсеяни, има вероятно после да трябва да се върнете назад и да оправяте последствията. Бъдете внимателни във финансовата сфера.

Риби
Има вероятност на моменти да сте по-разсеяни или да ви обхванат притеснения. Опитайте се да мислите по-практично и да решавате проблемите тук и сега, вместо да се страхувате за бъдещето. Ще трябва да се потрудите, за да въведете ред в делата си. Фокусът на вниманието при много от вас ще са любовните взаимоотношения – още в първите дни на периода половинката ви може да ви изненада по някакъв начин.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft