Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари-ЛЪВ Предстоят промени, ВОДОЛЕЙ Пазете здравето си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари-ЛЪВ Предстоят промени, ВОДОЛЕЙ Пазете здравето си
40602
Седмичен хороскоп от 20 до 26 февруари-ЛЪВ Предстоят промени, ВОДОЛЕЙ Пазете здравето си

Овните да се пазят от травми и наранявания, а деловата стабилност на Телците е изразителна през периода. Близнаците ще са доста нервни, а и при Раците напрежението ще е повишено. За Лъвовете предстоят промени, а Девите ще се сблъскат със затруднения.

За представителите на Везни започват промени, а Скорпионите ще са напрегнати през седемдневието. Стрелците  успешно преодоляват неудобствата, а Козирозите  решават ефективно проблеми. Водолеите да внимават за здравето си, а Рибите да действат бързо и решително.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Пазете се от физически травми

            Предстоящият седемдневен етап не може да се определи категорично като положителен или отрицателен, защото човешкият живот е като многоцветна палитра в земното всекидневие. Има както положителни, така и отрицателни дни. Всички Овни следва да се пазят от физически травми. Периодът е благоприятен за парични печалби. Петък и събота са благоприятни, а неделя идва с неприятности. Понеделник и вторник са добри, а следващите носят проблеми.   

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Делова стабилност

            За Телците започва важен етап, който подчертава, че вашата делова  стабилност е извън съмнение, независимо от факта, че в деловите среди вече се забелязва мощно раздвижване, което ще доведе до промени. Сега представителите на зодията следва да са по-грижовни за духовното си здраве. Емоционално напрегнатият петък идва с непредсказуеми събития. Събота е  добра, а неделя - тежка. Понеделник  и вторник са благоприятни, сряда е успешна, а четвъртък е ядовит.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Засилена нервност

            Предстоящият седемдневен етап ще е труден за преобладаващия процент от Близнаците. Очертават се здравословни и професионални проблеми, както и такива в бизнеса. Необходимо е да действате с повишено внимание и да избягвате разправиите в деловите среди. Петък и неделя ще са доста тежки и напрегнати, а събота ще е по-добра и по-спокойна. През следващите дни картината не се променя. Периметърът на нервност и проблеми ще нарасне.

Седмичен хороскоп РАК 

Повишено напрежение

            Седмичният етап ще бъде доста напрегнат за Раците. Очертава се сблъсък с неприятни ситуации поради наличието на проблеми. Вярно е също така, че участието ви в изясняването на съответните ситуации едва ли ще е мимолетно, но няма фатално да ви навреди. Петък и неделя ще са доста неудобни и неприятни, а събота ще  премине добре. Неделя ще е доста неприятна, а понеделник ще е по-добър. До края на седемдневието дните ще бъдат неприятни.

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Предстоят промени

            От гледна точка на материален успех и за реализация на лични цели, седемдневието ще е благоприятно за Лъвовете и гарант за разкриване на нови хоризонти в социалната среда. Предстоят промени, които обхващат взаимоотношенията с хората от близкия кръг. Не е изключено да останете силно разочаровани от постъпките на някои от тях. Петък и уикендът са характерни със силно напрежение. Напрегнат е и понеделник. Следващите дни ще са по-добри.

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Затруднения

             При осъществяването на всекидневните си делови ангажименти, Девите ще са напористи, въпреки че ще се сблъскат със затруднения. Необходимо е да анализирате последните за да преустановите бъдещата им поява. Ярка характеристика за настоящия етап са предстоящите промени, които в много случаи засягат действащите в момента финансови условия. Трудните ви дни ще са петък, понеделник и ядовитият четвъртък. През останалите действате успешно.

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Започват промени

            Представителите на Везни се изправят от днес – ден петък – пред етап на промени, които ще действат мощно и изразително предимно в личен план. Разгръщането им ще предизвика известни затруднения на мнозина, но ще предизвикат новости, които ще ви доведат до стабилизация. Петък и уикенда ще преминат тягостно и в напрежение. Понеделник също ще е неприятен, а вторник ви носи успех. Следващите дни - сряда и четвъртък ще са сполучливи.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

 Напрежение

            Най-малко пет от предстоящите седем дни ще са напрегнати и неприятни за Скорпионите, като акцентът на въпросните неприятности пада върху здравословното ви състояние. В тази връзка е ясно и разбираемо, че не може да се говори за пълна сполука, но астрологическите фактори подсказват, че отмине ли настоящото седемдневие, предстои етап на постепенно възстановяване във физически и психически аспект. Финансовата стабилизация закъснява малко. 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ 

Преодоляване на неудобствата

            Голям процент от родените в зодията са притиснати от неудобства, които някой съзнателно им причинява. Не може обаче да има никакво съмнение, че много и бързо ще се освободите от тях. Етапът е благоприятен за активизиране в службата и по професионалните задачи, с които сте ангажирани. Благодатен петък, нервна събота и успешна неделя. Делничните дни ще са наситени с успех. Не ви сблъскват с проблеми и несъмнено ще са сполучливи.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

 Успешно решаване на проблеми

              Пред Козирозите има проблеми, с разрешаването на които следва да се заемат незабавно. Приложете остротата на своя разум с безпощадна точност, за да откриете средствата и способите, чрез които ще достигнете до конкретна яснота не само на сегашните, но и на бъдещите си цели. Петък изисква бързи действия, а събота е твърде плодотворна. Неделя е мрачна. Понеделник идва с новини, а във вторник действате успешно, както и през следващите два дни.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Пазете здравето си

            Предстоящият седмичен етап препоръчва на Водолеите  да са по-бдителни за здравословното си състояние. Не е изключено да се разболеете. По деловите си ангажименти почти всички ще действат успешно. Добре е да наблегнете на обществените ангажименти, защото ще ви зарадват с хубави парични постъпления. В петък и през уикенда внимавайте! Дните са коварни. Понеделник и четвъртък са добри и успешни. Вторник и сряда ще са по-слаби.

Седмичен хороскоп РИБИ 

Необходими са бързи решения

              Предстоящият седемдневен период ще е успешен за онези от представителите на Риби, които са в състояние да вземат бързи решения и без колебание да ги прилагат на практика. Ще ви е трудно, защото ситуациите през дните няма да са достатъчно изяснени. Петък е благоприятен за реализация. Събота е успешна, а неделя се оказва доста мрачна и неприятна. Понеделник ще ви радва с новини, а вторник издига пречки. Следващите дни ще са успешни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft