Секс пози за мъже с малък пенис

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Секс пози за мъже с малък пенис
12783
Секс пози за мъже с малък пенис

Размерът на пениса е по-важен за мъжете, отколкото за жените. Въпреки това, жените не са слепи, така че знаят как точно да преценят за какъв "калибър" става дума. И докато едни се радват на надарени мъже, други трябва да се задоволяват с нещо по-посредствено като размер.

Не трябва да бъде проблем, ако мъжът е самоуверен, умен и ако двойките практикуват следните секс пози , които най-добре стимулират женските интимни зони.

Жената отгоре

Когато жената е отгоре, проникването е особено дълбоко, така че в случай, ако партньорът има малък пенис може да бъде страхотно удоволствие. Също така, ако жената бъде обърната с гръб може да бъде идеално, защото има място и за допълнително стимулиране и по-голямо удоволствие.

Задна прашка

Въпреки, че тази поза е добра и за надарени мъже, отлична е и за тези с малък пенис , защото всяко проникване в тази поза създава илюзия за размера. Но тъй като в тази поза целувки и гледане в очите е невъзможно, задължително е намирането на други начини, чрез които ще се запази близостта и интимността.

Мисионерска поза

Подходяща е за всички размери, но мъжете с малък пенис могат да си позволят допълително удоволствие. Силното проникване, силните и тежки движения в никакъв случай няма да наранят половинката им.

69

Малките пениси в тази поза винаги са предимство. По-малко надарени мъже могат безгрижно да се насладят на тази поза, защото не трябва да мислят дали с движенията си ще предизвикат дискомфорт у партньорката си. С това имат много по-голяма свобода по време на секс сеанса.

Анален секс

Аналният секс в самото начало е болезнен за жената, ако не е подходящо подготвена. Ето защо е много по-лесен анален секс с по-малко надарен мъж, защото болката никога няма да бъде пречка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft