Семейството на Валя Ахчиева ще се увеличи: водещата чака бебе - честито!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Семейството на Валя Ахчиева ще се увеличи: водещата чака бебе - честито!
15568
Източник: pik.bg
Семейството на Валя Ахчиева ще се увеличи: водещата чака бебе - честито!

ТВ-ветеранката  Валя Ахчиева напоследък цъфти от щастие, защото семейството ѝ съвсем скоро ще се увеличи. Водещата била в очакване на бебе, доверяват нейни бивши колеги от БНТ.

Естествено, става дума за сина на любимката ни от екрана - 33-годишният наследник на Ахчиева и приятелката му чакали първи наследник .

Съвсем наскоро двамата били забелязани на посещение в известна столична АГ-клиника. Въпреки че кандидат-снахата на Ахчиева била с широки дрехи, под тях се виждало издуто коремче. Какъв ще бъде полът на бъдещото внуче на разследващата журналистка, младото семейство засега пази в тайна. 58-годишната телевизионерка обаче била готова да сменя памперси и се вълнувала от новото си амплоа на баба.

Докато беше без работа, Валя имала много повече свободно време и дейно се включила с помощ към младите. Това обаче щяло да е временно, защото намеренията й били да продължи да работи интензивно.

Припомняме, че през септември Софийският районен съд отмени дисциплинарното наказание „предупреждение за уволнение“ на журналистката. Наказанието й беше наложено от бившия генерален директор на медията Константин Каменаров в края на февруари, а малко след това бе свалено нейното предаване „Открито“, което се излъчваше от 17 години в ефира на БНТ. Сега е възстановена на работа, като освен това БНТ трябва да й плати 360 лв. за хонорар на адвоката ѝ и други 80 лв. разноски по делото за държавна такса.

„Не коментирам решението на съда преди произнасянето на втора инстанция“, бе лаконична журналистката. Междувременно новият шеф на БНТ Емил Кошлуков обяви конкурс за предаване за разследваща журналистика, което да се излъчва веднъж седмично. Според мълвата Валя Ахчиева също е подала своята концепция и участва в конкурса

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft