Сергей Станишев се стяга за сватба (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Сергей Станишев се стяга за сватба (Снимки):
4425
Източник: pik.bg
Сергей Станишев се стяга за сватба (Снимки):

2020-та ще е белязана от сватбени камбани за лидера на ПЕС, Сергей Станишев . Бившият премиер се готви да посрещне снаха, а „Менделсон“ може би ще зазвучи за него и фамилия още в рамките на тази година, тъй като 2020-а от нумерологична гледна точка ще бъде една от най-предпочитаните от младоженците за встъпване в брак заради дублирането на едни и същи цифри.

До олтара предстои да се разходи доведеният син на СтанишевВенцислав .

Той е по-големият от двете деца на съпругата му Моника от първия й мъж, които учат в чужбина. Макар да не са му биологични наследници, експремиерът ги отглежда като свои. Когато са в България, отсядат в неговия дом. Те са неизменна част и от семейните екскурзии и почивки.

За бъдещата снаха на Сергей не се знае почти нищо, освен че се казва Албена. С Венцислав се познавали от доста време, преди да се влюбят. Съвсем наскоро обаче доведеният син на Станишев си позволи да покаже публично любимата си, макар че през дългите години, в които близките му са под светлините на прожекторите, той странеше съзнателно от славата.

Венцислав и Албена

Влюбените Венцислав и Албена

И двете доведени деца на бившия шеф на БСП се разбират чудесно с родните му син и дъщеря. Малките Дария и Георги умират за кака си и батко си, и ги очаквали винаги с нетърпение да се завърнат от чужбина. Самият Станишев често предпочита негова дама на важни събития да бъде не само съпругата му, а и нейната щерка Моника.

Сергей Станишев семейство

За последно той я представи пред елита на партията преди време на голямото завръщане на сцена на Стефан Данаилов, състояло се само половин година преди той да ни напусне завинаги. Тогава социалистите се събраха в Народния театър, за да изгледат последната роля на Ламбо в постановката „Актрисата“ и да вдигнат наздравици заедно на коктейла след това. На събитието Сергей дойде с доведената си дъщеря Моника, а не с жена си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft