Слави Трифонов разкри стряскащи данни за мащаба епидемията у нас - къде е истината?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Слави Трифонов разкри стряскащи данни за мащаба епидемията у нас - къде е истината?
32034
Слави Трифонов разкри стряскащи данни за мащаба епидемията у нас - къде е истината?

Както винаги, Слави Трифонов отново демонстрира силна гражданска позиция, която обаче е доста по-различна от тази на управляващите. Шоуменът направи няколко елементарни изчисления, с които сериозно разклати публикуваните до момента данни за мащабите на заразата с коронавирус у нас:

"На цифрите не им пука от емоциите.

Те не разбират от страх, от радост, от любов – те са си просто цифри. Затова аз, сега, ще ви сервирам малко цифри, а емоциите оставям за вас", така започва статус на Слави Трифонов в личния му фейсбук профил.

"Според данните на НСИ през 2018 година сме били 7 000 039 човека. Значи, сега сме, предполагам, по-малко, може и да сме повече, дано, но да караме по точните цифри.

Значи - 7 000 039 човека. Толкова сме. Толкова живеем в България. Вирусоносителите по днешни данни на кризисния щаб са 611 човека. Ще ви помогна и ще сметна вместо вас. Процентът вирусоносители, спрямо цялото население на България, е 0,00872852. Само искам да отбележа, че от тези 611 човека, голямата част дори не са болни, а са вирусоносители.

По законите на България за епидемия се смята, когато на 10 хиляди души население има 200 болни. Това означава, че на 7 милиона население трябва да има 140 000 болни. А те са 611. Значи цялата държава е затворена, не работи, не функционира, хората губят работата си и са затворени по къщите си, не могат да ходят в парковете и са принудени всеки ден да гледат по телевизията страшните констатации и заплахи на двама генерали заради....нищо!  

Извинете ме, не заради нищо, а заради 0,00872852 процента. Това казват цифрите, а емоциите оставям на вас".
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft