Сладката принцеса Шарлот се сдоби с нов прякор в училище - при това много й отива:

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Сладката принцеса Шарлот се сдоби с нов прякор в училище - при това много й отива:
2721
Източник: edna.bg
Сладката принцеса Шарлот се сдоби с нов прякор в училище - при това много й отива:

Съвсем наскоро дъщеричката на Кейт Мидълтън и принц Уилям , Шарлот, тръгна на училище. От "За Жената" ви показахме умилителни кадри от първия й учебен ден, хваната за ръка с по-големия си брат, Джордж, който учи в същото училище.

Ето че не мина и една седмица от първия учебен ден на Шарлот и Джордж, а малката принцеса се сдоби с  прякор в училище .

кейт и уилям

6-годишният принц Джордж и 4-годишната му сестричка принцеса Шарлот вече учат в Thomas's Battersea в Лондон, а на първия им учебен ден до тях бяха Кейт и Уилям, които изглеждаха като типичните горди и малко нервни родители, които оставят децата си в училище.

Шарлот и Джордж

Оказа се, че макар и да е по-малка, Шарлот всъщност е по-разговорливата и общителна от двамата, което веднага й спечели прякор сред съучениците й.

принцеса Шарлот на училище

Кралската репортерка Кейти Никол разкри във “Vanity Fair“, че Шарлот е известна като „принцеса-войн“ в училището си, най-вече заради „любовта ѝ към откритото и нейния борбен и дружелюбен характер“. „Явно е спечелила този прякор, защото очевидно е принцеса, но е и мъжкарана – обича да се катери по дърветата и е голяма авантюристка“, разказва още Никол.

принц Джордж и Шарлот

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft