Слънчев календар за утре-Знаците за щастие и късмет, а всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Слънчев календар за утре-Знаците за щастие и късмет, а всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне,
4813
Слънчев календар за утре-Знаците за щастие и късмет, а всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне,

Предстои 3-ти слънчев ден в четвъртък, който се свързва с Висшата Справедливост и разкриване на Божественото и творческото начало в себе си, запазване на светините

Тотемът на деня е слон, който символизира голям потенциал, надежда и опора.

Енергетиката на този ден е близка до тази от предишния. Приветстват се всички творчески начинания.

Може да получите внезапни озарения или творчески открития. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден.

Всичко, което произнесете на глас, може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване на аурата с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на църковен храм.

Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения. Добре е да сътворите нещо с ръцете си. Умейте да бъдете благодарни за помощили внимание, които са ви оказани. Пари получени днес се считат за благи и е добре да се спестяват.

Да не се правят необмислени разходи. Обезателно съблюдавайте добра култура на общуване, не ругайте никого. Не се дразнете и не се гневете за нищо. Не унижавайте хората нито с думи, нито с действията си. Не бива да се сквернослови. Мъжете да не избягват съпругите си в този ден и да не им изневеряват.

Лошо е да забравите нещо в къщи поради разсеяност. Постарайте се нищо да не губите днес. Не губете времето си в празни разговори и ходене по гости. Пазете гласа си. Всяка загуба сега се явява знак за изпадане от ритъма на времето или предупреждава за наближаваща болест, опасност. Противопоказно е да се пролива кръв, както и всички операции на тялото. Не трябва да се пие вино. Не се препоръчва нищо да се купува. Добре е в този ден да не бъдете мокри, да не попадате под дъжда.

Диета – Пригответе храната собственоръчно, особено печива – баница, хляб, козунак. Месната храна е противопоказна.

Облекло – Придържайте се към тъмно-сини, тъмно-червени и вишневи цветове. Да се избягва жълто-зеленото. Препоръчва се бижута от ахат.

Знамения – Ако се събудите от лай на куче или навън срещнете куче, което дори да ви лае, това е знак за щастие и благополучие.

Да намерите кожена или дървена вещ – знак за щастие.

Хубаво е, ако цял ден ви се върти в ума някоя песен.

Сънища – Добре е да видите конкретни сънища, да знаете къде отивате и какво правите. Хубаво е на сън да приготвяте храна – знак за материално благополучие. Да видите пари насън е знак за бедност, измама.

Числа на деня – 16, 62, 73  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft