Спешни съвети за зодиите за седмицата от 10 до 16 юни - направете това и животът ви ще се промени!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Спешни съвети за зодиите за седмицата от 10 до 16 юни - направете това и животът ви ще се промени!
6247
Спешни съвети за зодиите за седмицата от 10 до 16 юни - направете това и животът ви ще се промени!

Хороскоп със спешни съвети за всички представители на зодиакалния кръг състави астрологът по Джиотиш Анна Русалкина .

Овен

Тази седмица обърнете повече внимание на здравето си, особено на въпроса за правилното хранене. Храната е „строителният“ материал на нашето тяло; именно от храната то получава енергия за живот.

Помислете от какво се състои вашата диета.

Телец

Хубаво е да смените нещо в спалнята или близо до леглото. Ако отдавна планирате ремонт, сега е моментът. Можете да направите леко пренареждане или да разчистите пространството наоколо, като изхвърлите стари и вече ненужни вещи.

Близнаци

Сега е моментът, в който вашите желания могат лесно да се сбъднат. Така че не се срамувайте да правите желания и мечти. Ако това е наистина важно за вас, тогава се концентрирайте, изпратете съобщение до Вселената и след това забравете за него, "пуснете" се. Има много голям шанс да се сбъдне.

Рак

Много добър момент за „изхвърляне“ на болести, за излекуване дори от хронични заболявания. Да, това няма да стане с махване на магическа пръчица – ще трябва да положите усилия и да си съставите план за действие. Не само традиционната медицина може да помогне, но и други знания за здравето.

Лъв

Тази седмица е по-добре да насочите повече внимание към себе си и семейството си. Сега балансът домашна работа трябва да се измести малко към дома. Прекарвайте повече качествено време с любимите си хора, когато е възможно. Позволете си да останете у дома, включително и насаме със себе си.

Дева

Опитайте се да казвате „не“ всеки ден тази седмица. Откажете, когато не можете да изпълните молба, когато не искате да поемате допълнителни отговорности. Или поне го правете няколко пъти седмично. Почувствайте себе си и своите граници.

Везни

Обърнете внимание на мечтите си. От известно време може да сте виждали необичайни сънища, които след това се сбъдват изцяло или частично. Ако все още не сте го гледали, предстои още. Преди да заспите, опитайте се да се настроите на факта, че ще видите нещо важно и тогава е по-вероятно да се случи.

Скорпион

Опитайте се да ходите повече пеша, ако е възможно, ходете пеша, вместо да използвате транспорт. Сега ходенето много добре ще балансира вътрешното ви състояние и ще ви успокои. В работата трябва да внимавате с колегите си; възможни са не особено приятни ситуации.

Стрелец

Промените в работата най-вероятно вече са настъпили и ще продължат да се случват. Ако искате повече стабилност по този въпрос, тогава се ангажирайте със собственото си развитие, надграждайки се като личност, разширявайки увереността си. Опитайте се да разберете, че всичко материално е преходно.

Козирог

Фокусирайте се върху децата – намирайте повече време за тях, правете с тях това, което те искат, а не това, което ви е удобно и удобно. Ако няма деца, тогава се погрижете за вътрешното си дете и го оставете да се шегува, да направи нещо съвсем детско и необмислено.

Водолей

Сега е вашето време - можете да преместите планини и да постигнете това, което искате. Но първо се уверете, че наистина имате цели. И че те са важни за вас, а не за вашите родители, близки и т.н. Постепенно, не за една нощ, а вървете към плановете си и възприемайте всички пречки просто като нова стъпка нагоре.

Риби

Вашата реч сега може да стане по-настоятелна и дори понякога по-агресивна от обикновено. Да се ​​защитите, да докажете, че сте прави е правилното нещо, но се опитайте да намалите броя на грубите думи и особено нападките към други хора.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft