Страхотна новина за целия свят! Край на диабета!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Страхотна новина за целия свят! Край на диабета!
1980
Страхотна новина за целия свят! Край на диабета!

Диабетът определено е една от най- често срещаните болести вече и почти всеки 3-ти страда от нея. Но хубавата новина е, че най- накрая откриха лек за нея, което е повече от страхотно!

Салвадор Чакон Рамирес, президент на фондация "Победата над диабета", и Лучия Зарате Ортега, президент на Асоциацията мексиканска асоциация за диагностика и лечение на автоимунни заболявания, проведоха пресконференция на която обявиха появата на ваксина, която ще промени изгледа на проблема с диабета.

Тъй като нещата не са такива, каквито изглеждат на пръв поглед, те дадоха пълно обяснение за откритието.

 

Чакон Рамирес обясни, че всеки пациент се нуждае от специално внимание. Много години са минали от откриване на болестта и разработването на ваксина за лечение.

Доктор Хорхе Гонсалес Рамирес, един от откривателите на ваксината заяви: “ Отне ни много време, но за първи път бяхме в състояние да стандартизираме физиологичен разтвор за всеки тип диабет. Отнехме по 5 кубически метра кръв от пациент, а след това ги инжектирахме с 55 милилитра кръв. След това получената смес се охлажда до пет градуса по Целзий. Когато температурата на разтвора се увеличава до 37 ° (за средната температура на кръв) се появява шок и променя своя състав по този начин разтвор от генетични и метаболитни промени структура  се трансформира в ваксината. ”

 

Ваксината е със срок на годност около 60 дни, а лечението трае около 3 години. Тази ваксина се определя, като добро лекарство. ази медицинска практика се превърна в алтернатива на стандартните терапии, като ваксината е в състояние да спре усложненията от диабета, като емболия, загуба на слуха, ампутация, слепота и бъбречна недостатъчност и т.н.

Доктор Зарате каза, че за пациенти които желаят а изпробват ваксината е нуждно посещение на Мексиканската асоциация, за да могат да бъдат под наблюдение, диагностика и лечение на автоимунни заболявания.  В противен случай те поемат риск, тъй като според доктор Зарате, това лечение не е чудо и пациентите трябва да бъдат под медицинско наблюдение, за да се направят необходимите упражнения, да се вземат лекарства, да спазват диети , и след това да започне ваксинацията.

Превод и редакция: Bnews.bg 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft