Студена лимонена супа с бяло вино
    
    
    
                
            
                27 Юни 2012
            
            
            6210
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Натриваме бучките захар в измитите и подсушени лимони, изстискваме лимоновия сок върху бучките и чакаме да се стопят. Разбъркваме яйцата с 250 г вино и 250 г вода, прибавяме захарта с лимоновия сок и бием на много тих огън до получаване на крем (сместа не трябва да заври). Бием супата, докато изстине, и я поднасяме студена.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








