Супер горещи къси прически за 2012

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Супер горещи къси прически за 2012
11840
Супер горещи къси прически за 2012

Ако искате всички да се обръщат след вас и да съберете всички погледи с помощта на прическата си, то задължително трябва да разгледате какви са най-горещите тенденции при късите прически за 2012 година. Нова година – нова прическа! Сега е времето да отрежете дългите си кичури в една страхотно адаптивна и модерна прическа .

Няма грешка, късите прически са едни от най-популярните през нашия век.

Тези, които искат да бъдат супер модерни и секси, могат да избират от един голям набор от къси прически, които са подходящи за различни форми лице и типове коса. Разгледайте какви са нашите супер горещи предложения и изберете, тази която най-много ви допадне.

 

модерни прически

 

 

 

 

Уморихте ли се да се борите с дългите си кичури? Направете вашата пълна промяна и ревитализирайте максимално косата си, като отрежете голяма част от нейната дължина. Подстригването на косата ви ще ви помогне да се отървете от неукротимата структура и изтощението краища. Посетете любимият си фризьорски салон и изберете една драматична или по-натурална къса прическа , с която да промените изцяло вашата визия. Намерете малко време и се запознайте с най-новите техники в стайлинга на косата. Късите прически на пластове са изключително гъвкави и лесни за поддържане. Тази прическа изглежда перфектно, когато е оформена така, че пластовете на косата ви да са подредени в определен ред. За да задържите прическата си използвайте пяна и лак за коса.

 

 

 

 

 

Супер правата коса също може да бъда подстригана в асиметрична форма. За да постигнете една модерна и съблазнителна визия, то всичко, от което се нуждаете, е преса и пяна за коса. Почерпете вдъхновение от тези прекрасни примери и изберете супер фънки пикси прическа или по-елегантна боб прическа , за да бъдете с една от най-модерните прически през новата година. Ако искате да имате възможност да стилизирате косата си по различни начини, то най-лесният начин, за да го направите, е да оставите бретона си дълъг.

 

 

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft