Съвети за хлебопекарна вкъщи

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Съвети за хлебопекарна вкъщи
66451

Когато става дума за разновидности хляб, магазинната мрежа има с какво да ви впечатли.
Зашеметяващо разнообразие от видове хляб по грамаж, състав, цвят и технология на производство, включително смятаните за по-здравословни черни, пълнозърнести видове - със семена или без, билки, подправки, ядки и дори зеленчуци.
Ако наистина държите да ядете пресен и качествен хляб, има начин да избегнете често неупоменаваната в етикета на производителя смес от консерванти, оцветители и друга химия.
Просто като си замесите и изпечете хляба сами. Не, не посягайте към добрата стара фурнаджийска лопата.
Новият начин се нарича домашна хлебопекарна.
Малко по-голяма от фритюрник, нейната работа е да се грижи за насъщния ви.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft