Съпруг дава всичките си пари на майка си, а той се е увисил на врата на жена си, когато тя не издържа и взе важно решение:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Съпруг дава всичките си пари на майка си, а той се е увисил на врата на жена си, когато тя не издържа и взе важно решение:
10038
Съпруг дава всичките си пари на майка си, а той се е увисил на врата на жена си, когато тя не издържа и взе важно решение:

Майка ми обича да казва, че дори и най-силната любов може да бъде разрушена, ако влезем в рутина. Паричните въпроси, икономическите дела и отношенията с роднините могат да унищожат дори най-искрените чувства. С това се сблъска героинята на нашата история, чийто съпруг не печели добре и дори не поставя семейството на първо място.

СЪПРУГЪТ НЕ ПЕЧЕЛИ ДОБРЕ

Омъжих се по любов. Голяма.

Тогава ми се струваше, че ще бъда толкова щастлива до края на живота си. Всичко обаче не мина по план. Съпругът ми и аз сме женени от 5 години. Първата година беше добре. Но след това напусна работата си почти без причина. И оттогава вечно търси .

Преди година трябваше да прекъсна ученето си, защото се стигна дотам, че нямаше пари за храна. Сега работя повече, за да нося повече пари на семейството. Детето расте, има нужда от много неща. Така започнах да дърпам семейството, докато съпругът ми продължава да търси. Опитвах се да не настоявам, исках да му дам време да помисли и да реши. Но някак си се проточи .

Съпругът ми има временна работа на непълен работен ден, но тук има едно предупреждение. Той не носи всички пари, които печели, а ги дава на скъпата си майка. Антонина Е. е само на 60 години, вече е пенсионерка. Всъщност тя не изглежда като жена, която не може да се грижи за себе си. Свекървата също е недоволна, че оставих грижите за децата на мъжа ми. Той казва, че това не е мъжка работа .

Точка на кипене

Търпях това доста време. Тя му е майка, какво да правя. Но преди няколко дни помолих съпруга си да отиде да пазарувам. Съвсем наскоро получи пари за малка работа на непълен работен ден. И ми каза да му дам пари, защото нямал. Оказа се, че е дал на майка си всичко, което е спечелил. В крайна сметка тя трябва да плати общински апартамент и да яде нещо. Тя, видите ли, не може да се справи  една пенсия .

И тогава не издържах, казах му всичко, което мисля за това. В крайна сметка нашите деца също трябва да ядат. Всичко е за моя сметка! Съпругът ми се обиди и си тръгна. И вечерта свекърва ми ми се обади и започна да вика: „Как може да забраниш на сина ми да помага на майка си? Имаш ли изобщо съвест?" Реших да не търпя тези обиди и й разказах всичко .

Но тя каза, че имаме всичко. Много е удобно да се говори така, когато апартаментът е мой, печеля пари, а синът й има само "невероятени потенциал". Все пак да не кажа, че всичко е общо. Общо взето сега свекървата не ми говори. Но не бях много разстроена за това .

Цяла нощ след това не спах и дълго мислих. Омръзна ми да нося всичко на гърба си. Не може да продължава така повече. Мисля за цялото семейство, за децата, а съпругът ми мисли само за майка си. Всеки има трудни моменти, разбирам го. Но тежките му времена продължават вече 4 години. Струва ми се, че лимита ми на разбиране и търпение е изчерпан .

Затова дадох на съпруга си един месец да си намери нормална работа. Ако не намери нищо, нека се премести при майка си. Трябва да видя, че той поне малко се интересува от семейството ни. Мислите ли, че направих всичко както трябва?

...............................................

Смятаме, че жената е постъпила правилно. Разбира се, в семейството е много важно да се подкрепяме. Ясно е, че родителите имат нужда от помощ, но съпругът не печели почти нищо. Да, и майката на героя от тази история все пак може да се справи сама. Първото нещо, което трябва да направите, е да се погрижите за собствените си деца. Надяваме се, че човекът осъзнава това и ще успее да си намери работа и да спаси семейството си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft