ТАРО прогнозата за февруари 2021 г.: Близнаци, Арканата Слънцето показва положителни новини! Рак, картата Умереността пробив в бизнеса

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата за февруари 2021 г.: Близнаци, Арканата Слънцето показва положителни новини! Рак, картата Умереността пробив в бизнеса
17263
ТАРО прогнозата за февруари 2021 г.: Близнаци, Арканата Слънцето показва положителни новини! Рак, картата Умереността пробив в бизнеса

Овен

Арканата „Колелото на късмета“ отваря месеца и обещава на Овена промени към по-добро. Събитията ще се развиват бързо и е важно Овенът да бъде търпелив, за да не извършва необмислени действия.

С тази карта Овенът може да бъде сигурен, че е избрал правилната посока и трябва да премине чак до края. Също така, картата символизира изпълнението на заветните желания.

Овенът в края на месеца може да се сблъска с факта, че недовършеният бизнес отново ще се почувства. Овенът ще трябва да сложи край, така че миналото вече да не се намесва и да не отнема ценно време.

Телец

Картата "Висшата жрица" насърчава Телеца да спре да бърза, за да не пропусне важни признаци на съдбата . Вниманието и отговорността ще ви помогнат да постигнете целта си и да не се препънете на крачка от победата.

В средата на февруари Телецът ще може да сбъдне мечтите си или да предприеме нови проекти, без да се страхува да се препъне.

Телецът не бива да се отдава на страховете си и да вярва на слухове. В края на месеца ще бъде важно да можете да отделите истината от лъжата, за да избегнете неприятности, както и да се справите с обезпокоителни мисли.

Близнаци

Арканата "Слънцето" показва, че февруари за Близнаци ще започне с положителни новини и изненади. Тя символизира щастието и успеха, което означава, че Близнаците могат безопасно да участват в нови проекти и да установят финансовия компонент на живота.

В средата на февруари Близнаците ще имат време да съберат сили и мисли, да се освободят от миналото и да започнат нови неща, които ще доведат до нови успехи.

Близнаците ще трябва да намерят време, за да коригират плановете си в спокойна обстановка, да работят по грешки, ако е необходимо, и чак тогава да започнат активно да градят щастливо бъдеще.

Рак

Началото на месеца, съдейки по картата "Умереността", ще бъде активно за Раците. Арканата обещава освобождаване от проблеми , пробив в бизнеса и връщане на честно име. Съветът на Арканата е да не се страхувате от отговорност и да не бързате да взимате сериозни решения.

Звездната карта показва, че Раците са избрали правилната посока и целта им скоро ще бъде постигната. Арканата също обещава положителни промени за тези, които няма да се обърнат от избрания път и ще повярват в себе си.

Съветът на картата е да действате честно и да не се опитвате да постигнете просперитет чрез измама.

Лъв

Картата "Слънцето" отваря последния зимен месец и Лъвовете ще могат да се насладят на успехите си. Арканата посочва възможността за покоряване на всякакви върхове и успешен период, когато мечтите могат да се сбъднат

Според картата  в средата на февруари Лъв не трябва да бърза със заключенията и да се доверява на слуховете. Интуицията ще бъде на първо място . Това ще ви помогне да заобиколите съмнителни хора и да не извършвате неизгодни сделки.

За Лъв е важно да действа интелигентно и да не се отдаде на емоции. Добрата репутация е за онези, които действат разумно и не се хвалят с постиженията си.

Дева

Според картата "Слънцето", Дева ще започне чудесно през февруари. Арканата говори за времето, когато всяко начинание ще завърши с успех, което означава, че е време да действаме активно и да не се страхуваме от отговорност.

Картата обещава пробив и нови възможности. С тази карта Девите ще могат да се отърват от препятствията по пътя, както и да спрат да общуват с токсични хора. Ще има достатъчно сила за изпълнение на всички задължения.

В края на февруари Девите ще могат да внесат положителни промени в живота . Картата говори за необходимостта да се действа честно, за да не се отвърне късметът.

Везни

Картата „Магьосникът“ призовава да започне последния зимен месец активно. Съветът на картата е да се търсите в творчески насоки и да мислите креативно, така че рутината да спре да бъде досадна и да не отнема добро настроение.

Картата, която насърчава Везните да не бързат. Изборът е направен правилно и Везните са на прав път, от който няма смисъл да се обръщаме. Също така, с тази карта Везните ще могат да се доближат до мечтата си, ако следят отблизо събитията.

Успехът ще дойде с времето и нетърпеливите Везни могат да допуснат грешки, което ще отнеме ценно време за поправяне.

Скорпион

Арканата "Обесеният човек" в оформлението за Скорпиони е карта, която призовава да започне февруари не с нови подвизи, а с приключване на текущи или отложени по-рано дела.

Картата предвещава период, в който проблемите остават назад и Скорпионите ще могат без съмнение да се впуснат в сложни, но обещаващи проекти. Арканата също символизира печалба.

Скорпионите трябва да прекарат края на февруари без да бързат. Според тази Аркана успехът пряко зависи от способността да се чака и да не се бърза с нещата.

Стрелец

Според картата "Отшелник" Стрелецът ще трябва да завърши недовършен бизнес в началото на февруари, така че по-късно те да не създават затруднения и да не им позволяват да се придвижат към целите си.

На Стрелеца ще бъдат дадени трудни дела, но без особени затруднения, което означава, че средата на месеца ще бъде най-плодотворната. Дошло е времето да поставим солидна основа за бъдещи победи.

Някои от идеите няма да се сбъднат и Стрелецът ще трябва да преразгледа плановете. Може би някои от целите вече не са актуални и е време да ги замените с нови.

Козирог

Картата „Императрица“ се отваря през февруари и според нея Козирозите може да не се притесняват за резултата от предприетите дела. Картата говори за растеж и развитие, които са невъзможни без внимание и отговорност, както и Представителите на този Знак са на прага на нови открития, което означава, че е време да оставим миналото зад себе си, така че да не пречи на завладяването на нови върхове.

Това е карта на дейност и движение напред. С нея Козирозите не могат да се двоумят, ако искат бързо да постигнат целта си и да получат достойна награда за усилията си.

Водолей

Арканата "Кулата" насърчава Водолея да не виси в облаците и да се отказва от илюзии. В началото на месеца промените ще настъпят бързо и ще бъде невъзможно да се подготвим за тях. Въпреки това те ще бъдат за най-доброто, ако не им се окаже съпротива.

Картата също така показва, че Водолеите ще могат да получат помощ по трудни въпроси.

 Умереността във всичко ще бъде ключът към успеха, а бързането и невниманието ще ви отдалечат от победата и завършването на важни въпроси.

Риба

С картата "Магьосникът" Рибите ще могат да започнат нов етап от живота, в който няма място за страхове и съмнения . Находчивостта ще ви помогне да избегнете повечето проблеми, както и да разрешите проблемите чрез изключителен подход към тях.

Картата  обещава на Рибите подкрепа от близки. Арканата говори за времето, когато е важно да се обърне внимание на семейството и да се укрепят семейните връзки, за да не се отдалечава от онези, които са много обичани.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft