Таро прогнозата на Анджела Пърл за ноември-Приятни събития за Овен, Везни-Справедливостта ще надделее

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогнозата на Анджела Пърл за ноември-Приятни събития за Овен, Везни-Справедливостта ще надделее
37425
Таро прогнозата на Анджела Пърл за ноември-Приятни събития за Овен, Везни-Справедливостта ще надделее

Наскоро беше лято, а сега есента постепенно приключва. Пред нас е последният месец на есента.

Мнозина с тъжен поглед ще добавят, че това е студен месец, а есенната мъгла през ноември е често срещано нещо.

„ Просто да си пасивен и мрачен през този период определено не си струва, за да не пропуснеш много перспективи! - казва любимият на нашите читатели астролог и таролог Анджела Пърл. И този прекрасен и мъдър специалист също уверява, че ноември-2019 ще бъде уютен и позитивен, ако се вслушате в някои съвети.
Днес сме подготвили  за всяка зодия подробна и достоверна прогноза за Таро за ноември-2019 от Анджела Пърл. Всичко за любовта, здравето и кариерата!

Таро прогноза за ноември

Овен

„ Не си изграждайте илюзии и не се лутайте в облаците! "- предсказват Таро картите за Овен. Чувствайте се свободни да постигнете мечтата си, но бъдете по-практични и реалистични.
Овенът трябва да се извинява по-често, да приема хората такива, каквито са. Тогава междуличностните и финансовите въпроси няма да бъдат толкова остри. Освен това, през този есенен месец на Овен го очакват приятни събития - пътувания, почивки със семейството, големи покупки, романтични познанства.

 

Телец

Отхвърляйки всички важни, спешни работни въпроси, Телецът трябва да бъде ангажиран в личната сфера. Особено ако не можете да срещнете любимия, с който щастливо да живеете заедно. Таро прогнозата препоръчва на Телец да стане по-инициативен, по-смел, да присъства на партита и събития, на които може да се случи съдбовна среща.
Ще има много идеи, които ще помогнат по пътя към осъществяването на една мечта. Просто не спирайте да мечтаете, смело предприемайте стъпки - ще успеете. Здравето няма да ви подведе!

 

Близнаци

Ще има много предложения относно свободното ви време. Добре е да отидете на екскурзия извън града или дори в чужбина. От средата на месеца се очакват мащабни промени, които могат да засегнат всяка област от живота.
Много приоритети и планове ще загубят своята актуалност, не се изключва светоусещане и преоценка на преобладаващите обстоятелства, което ще внесе положителни тенденции във всички текущи процеси. Самотните Близнаци трябва да помислят за перспективите. Освен това тук факторът на личностното развитие ще бъде пряко свързан с нови отношения или с връщане към старото, всичко вече зависи от вас.

 

Рак

През ноември ще настъпи период на дейност, който ще се редува с дните, когато не искате да правите нищо. Атаките на мързела ще съжителстват с повишена активност: в някои дни ще повдигате планини и ще направите това, което другите нямат време за месец, а в други трудно можете дори да излезете от вкъщи. Поради тази причина успехите и постиженията ще се редуват с постоянни провали и неуспехи.
Необходимо е да се закалява тялото в навечерието на зимния период, да се спортува и да се храните със здравословни храни. За Раците съществува риск от заразяване с грип, след което усложненията ще се окажат сериозни.

 

Лъв

Таро прогнозата за Лъв за последния месец на есента обещава на Лъв продължение на доста нестабилен етап. Експозицията, икономичният подход към бюджета и желанието за вътрешна хармония ще ви помогнат да бъдете в по-добра позиция в самия край на месеца.
През този период си струва да обърнете внимание на здравето си по-сериозно. Отдавна имате здравословни проблеми, така че отделете време, за да ги предотвратите. Хранете се умерено, не се изнервяйте, укрепвайте имунната система, за да не настинете.

 

Дева

Личният живот на Девата през ноември като цяло ще се проведе по положителен начин и дори в случаите, когато партньорът ви може да изисква някои промени в отношенията, активните действия в тази област са все още далеч.
Семейните могат да се сблъскат с проблеми на деца или близки роднини през ноември. Независимо от ролята на Девата за възникването на подобни трудности, тя ще трябва да участва в уреждането на подобни проблеми. Здравето няма да ви подведе!

 

Везни

Справедливостта ще надделее, бъдете сигурни! Знайте, че във всички спорни въпроси определено ще спечелите. По отношение на взаимоотношенията ще ви трябват всички ваши комуникационни умения, за да отстоявате правата си и да разберете какво иска вашият партньор.
През първата половина на месеца е благоприятно да приключите всички незавършени дела. Ще посветите края на есента на домакинските дела и доста от тях са се натрупали.

 

Скорпион

В началото на месеца финансовите затруднения, възникнали в средата на октомври, ще останат на същото място и ще изискват Скорпионите да ограничат собствените си разходи, както и евентуалното прехвърляне на някои предварително планирани проекти.

След 20 ноември обаче ситуацията ще се промени към по-добро. Опитайте се да правите това, което носи удоволствие! Всяка сутрин си задавайте въпроса: „ Какво искам днес? »- и се опитайте да изпълните желанието си през деня. Разчитайте на себе си и успехът във всички области ви е гарантиран!

 

Стрелец

Страхотно време за пътуване. Месецът ще бъде богат на печалби, подаръци, добро настроение. Определено ще бъдете на гребена на вълната!
Ако мислите дали да започнете собствен бизнес или не, дори не се колебайте и смело продължете с активни действия. Имайте предвид обаче, че регистрирането на нов бизнес е по-добре след 21 ноември, а не по-рано.

 

Козирог

За тези, които планират да променят статута си, това е чудесен шанс да изпълнят плана си. През ноември много Козирози ще решат да обвържат живота си в брак.
Последният месец на есента ще постави Козирог по игрив начин. Опитайте се да гледате на живота по-леко, не надценявайте значението на събитията, които ви се случват. Посрещайте всеки ден с усмивка. Усмихвайте се, когато сте предизвикани. Така трябва! Това, което изглежда неразрешимо, всъщност не е такова.

 

Водолей

Таро прогнозата на Водолея изненадва с внезапно, но приятно посрещане на далечни роднини. Ще прекарате толкова много време със семейството си, че не само ще имате време да се отпуснете от работа, но и да поставите нови цели за себе си. Основното нещо е да не спорите с възрастните членове на семейството, но признайте, че те са по-мъдри, по-опитни от вас в ежедневните въпроси.
Ще има много възможности и енергия за изпълнение на старите ви мечти. Бъдете по-внимателни към здравето си, опитайте се да не се простудявате и да спите достатъчно.

 

Риби
Вероятно е да получите работа, която ще ви донесе не само пари, но и добро настроение. Знайте, черната поредица вече свърши и пред вас е само нещо красиво.
Също така през последния месец на есента ще изпитате носталгия по места и хора, скъпи на сърцето ви. Искате да отидете там, където някога сте живели, или където е минало детството ви. Реализирайте това желание: ще имате всички възможности за това! Очаква ви много емоционално и топло пътуване в миналото.

 

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ
За да бъдат реализирани плановете и целите възможно най-бързо, Анджела Пърл съветва всички зодии да решат какво точно искат и да изпратят цялата си енергия натам. Не се разсейвайте от дреболии, няма значение, ако някой се опитва да ви разсее.
Опитайте се да се настроите положително. Това не е лесно, но като запазите фокус върху целта си и положително отношение, можете да постигнете много!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft