Таро прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ВЕЗНИ постигане на целите, СТРЕЛЕЦ вътрешни страхове, РИБИ бързането ще е пагубно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ВЕЗНИ постигане на целите, СТРЕЛЕЦ вътрешни страхове, РИБИ бързането ще е пагубно!
20368
Таро прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ВЕЗНИ постигане на целите, СТРЕЛЕЦ вътрешни страхове, РИБИ бързането ще е пагубно!

ЛИНК КЪМ ПЪРВА ЧАСТ

Прогнозата за октомври 2019 г. ще бъде отличен помощник за тези, които искат да променят живота си към по-добро и да избегнат проблемите навреме.

Благодарение на съветите на старшата Аркана и тарологът Анжела Пърл всеки ще може да планира нещата предварително.

Интерпретацията на картите също ще помогне на вътрешния ви глас.

Везни

Началото на месеца на картата „Магьосникът“ обещава успех на Везните, особено в работата. Според тази Аркана е важно да се прояви инициативност и креативност, а също и да не се прекрачва линията и да се изоставят нечестните пътеки към просперитет.

Според картата на „Висшия жрец“ Везните ще трябва да разберат кой от случаите вече не изисква внимание и какво може да остави зад себе си. Съветът на картата е да се посветите на смислена работа, която води до успех, а също и да претегляте всякакви решения, за да не страдате от собствената си импулсивност.

Арканата„Слънцето“ показва на Везни красивия край на октомври. С тази карта се случват положителни промени в живота, нещата се подобряват и целите се постигат без много усилия. С тази Аркана Везните ще могат да установят бизнес и лични отношения, както и да подобрят финансовото си положение.

Скорпион

Картата „Светът“ в прогнозата на Скорпион показва постигането на всичко, което е било планирано. Според тази Аркана в началото на октомври ще бъде възможно да се сложи край на сложните въпроси, както и да се вземе решение за по-нататъшно развитие. За Скорпионите е важно само да помнят, че всяко дело ще доведе до успех, ако се постигне вътрешна хармония и се контролират емоциите.

Според картата „Глупакът“ е важно Скорпионите да следят внимателно всичко, което правят и да не допускат небрежност. С тази карта проблемите очакват само онези, които бързат, поемат необоснован риск или прехвърлят отговорностите си на други.

Арканата „Справедливостта“ показва на Скорпионите, че те трябва да са отговорни за всяко действие и дори дума. Ако в края на октомври Скорпионите започнат да имат затруднения, това означава, че трябва да преразгледате поведението си, да играете играта честно и да не се опитвате да заблудите околните.

Стрелец

В началото на месеца, според картата „Слънцето“, Стрелецът ще може да преодолее всякакви препятствия, да се справи с вътрешните страхове и противоречия, а също и да изпълни заветна мечта. С тази Аркана в живота се случват промени, което означава, че началото на октомври ще бъде идеално време да повярвате в себе си и да започнете да действате.

Картата „Влюбените“ в прогнозата за Стрелец означава временни затруднения. Картата показва точка на връщане, когато решенията не могат да бъдат отменени, така че в средата на октомври Стрелецът трябва внимателно да анализира ситуацията, за да намери най-добрия изход от тази ситуация.

„Съдът“ предвещава края на трудностите. С тази Аркана последните десет дни от месеца Стрелец ще получи добри новини, ще може да сложи край на труден въпрос и също така да намери начин да подобри финансовото си състояние.

Козирог

В началото на октомври, с картата „Обесения“, Козирозите ще бъдат временно възпрепятствани. С тази карта е важно да разберете какво точно доведе Козирога до застой, какви действия бяха напразни и за какво не е нужно да губите време. Анализ на случващото се ще помогне да се измъкнете от затруднение .

Картата „Императрицата“ насочва Козирога към щастливо разрешаване на трудностите, път към растеж и развитие както в бизнес средата, така и в личния живот. С тази карта бързането трябва да бъде елиминирано, за да не стъпите погрешно. Внимателността и обмислените решения ще ви избавят от неприятности и ще ви доближат до успеха.

Арканата "Императорът" в прогнозата  казва, че Козирогът има желание да оптимизира живота си. С тази карта можете да направите всичко, което е било планирано, но при спазване на дисциплината и правилата.

Водолей

С картата „Влюбените” Водолеят в началото на октомври ще трябва да вземе отговорно решение, което ще определи съдбата им. Често с тази карта трябва да правите малки жертви, за да получите много повече след известно време и да компенсирате временните трудности.

Арканата „Справедливостта“ призовава Водолея да бъде честен, преди всичко, пред себе си. С тази карта всяко действие трябва да бъде внимателно обмислено, защото лошите дела и думи се отразяват на благополучието и водят до унищожаване на щастието.

Картата „Магьосникът” говори за находчивост и оптимизъм. С тази Аркана Водолеят ще може да реализира смели мечти и в средата на октомври ще има всички условия за това. Върхът на картата е да използвате потенциала си и да не се страхувате от трудности, преодоляването на които ще ви помогне да закалите духа си и да научите нещо ново.

Риби

Картата „Дяволът“ насочва Риби към препятствия в началото на октомври. Според тази Аркана моралните принципи на Риби ще преминат през изпитание за сила, което задължава представителите на този знак да събират волята си в юмрук и  да не се поддават на изкушения.

С картата на „Висшият жрец“ Рибите ще трябва да решат какво ще правят през този месец. Съветът на картата е да се посветите само на онези въпроси, които имат смисъл и водят до развитие, а не да го инхибират.

Арканата „Умереността“ насърчава Рибите да внимават. Тази Аркана се появява в оформлението в онези моменти, когато хората се нуждаят от напомняне, че бързането ще бъде пагубно за планираните дела. Вниманието няма да ви подведе, за да не попаднете в лапите на измамници.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft