ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ОВЕН успехът няма да се бави, БЛИЗНАЦИ укрепване на връзките, РАК успех и победа!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ОВЕН успехът няма да се бави, БЛИЗНАЦИ укрепване на връзките, РАК успех и победа!
48325
ТАРО прогнозата на Анжела Пърл за октомври: ОВЕН успехът няма да се бави, БЛИЗНАЦИ укрепване на връзките, РАК успех и победа!

Прогнозата за октомври 2019 г. ще бъде отличен помощник за тези, които искат да променят живота си към по-добро и да избегнат проблемите навреме.

Благодарение на съветите на старшата Аркана и тарологът Анжела Пърл всеки ще може да планира нещата предварително.

Интерпретацията на картите също ще помогне на вътрешния ви глас.

Овен

„Луната“ показва Овен страхове и несигурност. С тази Аркана в началото на октомври Овен  ще трябва да се сблъска с трудности по пътя към поставената цел и ще трябва да премине тези изпитания с високо вдигната глава. Картата също така показва значението на преодоляването на комплекси, които пречат на личното развитие и щастието.

Картата Отшелникът казва, че в средата на месеца Овенът ще може временно да остави своите притеснения и проблеми, за да се потопи в себе си. Според тази Аркана си струва да обърнете внимание на личните нужди, както и да измислите своите цели и задачи, за да подредите приоритетите.

Според картата „Умереността“ през втората половина на октомври е важно Овенът да внимава във всичко. Съдбата ще ги изпита за сила, което означава, че си струва да тренирате издръжливост, което ще помогне повече от веднъж в съмнителни ситуации. С тази карта успехът няма да се бави дълго, ако не бързате с изводите и се откажете от импулсивни действия в полза на търсене на вътрешен баланс.

Телец

Картата „Императрицата“ казва на Телец, че те могат да започнат октомври активно и с полза за бъдещето. Според тази карта перспективите за развитие ще бъдат във всички сфери на живота, затова е важно Телецът да се адаптира към промените и да не заравя своите таланти в земята. Често картата показва, че промените към по-доброто вече са започнали и Телец трябва да се пренаучи от старото към новото, за да постигне напредък.

Арканата „Справедливостта“ казва, че Телецът трябва да обмисли и прецени всички действия, за да изключи грешките. Съветът на картата е да играете честна игра, да не се опитвате да манипулирате  и да се възползвате чрез измама. Тези, които ще имат затруднения в средата на октомври, трябва да помислят какви действия в миналото са предизвикали настоящите проблеми и да намерят начин да коригират ситуацията.

Картата „Колесницата“ казва, че Телецът в края на месеца ще може да направи последния скок към целта. Според тази карта, активността и отговорността за действията им ще привлекат късмета , а тези, които ще се колебаят и се съмняват, е малко вероятно да успеят бързо.

Близнаци

Арканата „Звездата“ казва, че делото, започнато от Близнаците, ще продължи напред, но резултатите няма да се появят веднага. Арканата посочва, че творческата работа ще даде своите положителни резултати и в бъдеще Близнаците ще могат да се гордеят със себе си заради пътя, който са поели и получената награда.

„Висшият жрец“ символизира вътрешния компонент, морала, интелигентността и мъдростта, което няма да позволи на Близнаци да преминат линията на разрешеното. Съветът на картата е да укрепи връзките, да оправдае доверието и да се откаже от всичко, което противоречи на законите на етиката.

„Обесеният“ казва, че края на октомври няма да е най-лесният за Близнаците. С тази карта нещата  могат да бъдат спрени поради обстоятелства извън контрола на Близнаци. В такава ситуация е важно да останете спокойни и да имате резервен план, за да преминете навреме към други неща и да не губите време напразно.

Рак

Началото на октомври ще срещне Рак с вятъра на промяната. С картата на „Смъртта“ Раците ще могат да сложат край на нещата, които няма смисъл да продължават, да се отърват от токсичните отношения, да променят нещо в живота. Промяната трябва да се случи, в противен случай чувството на безпокойство и нереализирана енергия ще попречи на насладата от живота.

Съдейки по картата на Дяволът, средата на месеца ще бъде доста сложна. Раците след 15 октомври трябва да развиват сила на волята и да не се поддават на провокации. Черната страна на характера може да надделее над тях и тогава ще трябва да забравите за мащабните планове. Можете да се справите с трудностите благодарение на положителното отношение и отказа да се отдадете на капризите си.

Арканата „Слънцето“ символизира успех и победа, което означава, че в края на месеца Раците ще могат да се освободят от всичко, което ги потиска, да завършат необходимите неща и да си позволят добра почивка. Прогнозата на картата е да се отворите за най-доброто, да се научите да получавате радост дори от незначителни събития и да посрещате с усмивка всеки нов ден.

Лъв

Според картата „Луната” в началото на октомври е важно Лъвовете да се справят с вътрешните страхове и противоречия, които пречат на активния живот и развитие. Не се вслушвайте в предразсъдъци и не се лутайте в света на илюзиите, които няма да помогнат да станете по-щастливи.

Арканата „Страшният съд“ посочва, че до средата на месеца Лъв ще може да се справи с всякакви неприятности , да преодолее препятствия и да получи заслужена награда. В буквалния смисъл тази карта обещава печалба в съдебни спорове, връщане на честно име и промяна към по-добро. С тази карта Лъвовете ще могат да изпълнят своите заветни желания, ако се заемат с пълна отговорност, без да отлагат до утре това, което може да се направи днес.

Арканата „Магьосникът“ говори за постоянство и решителност: те ще помогнат на Лъвовете в края на октомври да стигнат до дългоочаквания финал. С тази карта е важно да запомните честността, а не да се опитвате да мамите или да изневерявате. Аркан посочва нови възможности, които ще бъдат достъпни за онези, които не се страхуват от промени и могат да се адаптират към бързо променящите се условия.

Дева

Картата „Глупакът“ в прогнозата за Дева показва, че в началото на октомври те ще преразгледат отново всичко, което правят, за да премахнат грешките и недостатъците. Извършената работа ще позволи да се избегнат пропуски в бъдеще и успешно да се изпълни планът.

Картата на „Смъртта“ символизира преходния период, когато Девите ще могат да очертаят ясна линия между миналото и настоящето. От тази карта е важно да разберете, че трябва да спрете навреме и да не продължавате да се занимавате с нещо, което няма да повлияе на бъдещия ви живот. Съвет на картата - не се съпротивлявайте на промените, за да не бъдете заложници на собственото си късогледство и да не застоявате на едно място.

Арканата „Императорът“ показва волята за победа, постоянство и логика. Всичко това ще помогне на Девата да постигне желания резултат. С тази карта през втората половина на октомври трябва да се съсредоточите върху най  -добрите черти на характера , както и да премахнете арогантността, за да не възникнат известни проблеми.

ЛИНК КЪМ ВТОРА ЧАСТ

Дай твоята оценка:
4 от 8 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft