Таро прогноза за седмицата от 28 септември до 4 октомври-Знак за късмет за Водолей, Овен-Обещаваща седмица, Стрелец-Няколко изненади

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за седмицата от 28 септември до 4 октомври-Знак за късмет за Водолей, Овен-Обещаваща седмица, Стрелец-Няколко изненади
34546
Таро прогноза за седмицата от 28 септември до 4 октомври-Знак за късмет за Водолей, Овен-Обещаваща седмица, Стрелец-Няколко изненади

Овен
Предстоящата седмица за Овен не е обещаваща да бъде лесна. Изравняването обещава да заблуди очакванията и възможните провали в личните отношения. За да избегнете кавги с близки, опитайте се да избягвате двусмислени ситуации.
"Картата на влюбените", комбинирана с картата "Магьосник", говори за вдъхновяващ старт на седмицата. Възможни са нови интересни предложения за сътрудничество, креативни идеи и активен социален живот. Картата "Дявол" обаче предупреждава за проблеми, които ще ви чакат на всяка крачка. Пазете се от измама, манипулация и ревност на любим човек: една небрежна дума или необмислено решение може да доведе до раздяла.

Телец
За Телеца следващата седмица обещава да намери баланс и мир. Миналите проблеми и притеснения могат да отстъпят и да се разсеят в един момент, ако можете да се позовете на предишния си опит и способността да преговаряте с другите за помощ.
Картата "Звезда" в комбинация с картата "Кула" показва разочарование от минали планове и идеи. Тези промени обаче са по-склонни да ви донесат полза, отколкото да навредят: картата „Влюбени“ говори за намиране на хармония и съгласие със себе си. През уикендите можете да получите неочакван подарък от любим човек или да срещнете съдбата си. Не се страхувайте от промяната и се опитайте да прекарате събота и неделя възможно най-активни.

Близнаци
През втората седмица на октомври Близнаците ще придобият знания и опит, които могат да променят целия им бъдещ живот. Таролозите ви съветват да слушате внимателно всяка оферта, която получавате през седмицата, и да събирате внимателно информация за всяко събитие, което ви интересува.
Картата "Йерофант" в комбинация с картата "Сила" показва помощта и подкрепата на човека, когото смятате за свой ментор. Съветите, взети под внимание, могат да ви помогнат да промените драстично живота си към по-добро. Картата "Обесен" говори за необходимостта от пълно потапяне в себе си и мислите ви към края на седмицата.

Рак
За родените под съзвездието Рак седмицата обещава да бъде изключително благоприятна. Вашите мечти и надежди могат да се сбъднат в най-неочаквания момент, така че бъдете готови да се радвате на живота и не се страхувайте да рискувате.
Картата "Йерофант" в комбинация с картата "Звезда" предсказва помощта и подкрепата на влиятелен човек. Бизнес проблемите могат да се развият драстично, затова се опитайте да бъдете по-активни и да участвате в обсъждането на иновациите. Картата "Луна"  оказва укрепването на интуицията: именно с помощта на способността ви да усещате хората около вас можете да избегнете възможни проблеми.

Лъв
Таро Прогнозата за Лъв за следващата седмица не предвещава нищо добро. Семейните проблеми могат да са на първо място и да отнемат по-голямата част от времето ви. За да избегнете скандали и кавги с близки, ще трябва да се опитате да намерите дипломатически подход.

Картата "Императрица" в комбинация с "Придворната" карта показва необходимостта от по-тясна комуникация с по-млади роднини. Възможно е да се нуждаят от вашата помощ: искреният разговор може да помогне за решаването на много проблеми във връзката. Картата "Колелото на съдбата" говори за възможно пътуване или пътуване през уикенда.

Дева
Предстоящата есенна седмица за Девите подготвя няколко значителни промени - както свързани със събития, така и вътрешни. Само фокусът и постоянството могат да ви помогнат да постигнете всичките си цели. Бъдете подготвени за факта, че ще трябва да защитавате интересите си и да се борите срещу негативните нагласи на другите.

Картата "Съд" в комбинация с картата "Колесница" говори за успешното разрешаване на семейни спорове и проблеми. Можете да се поучите от преживяното, ако не прехвърлите вината върху плещите на другите. Картата "Дявол" предупреждава за възможни проблеми с любим човек в края на седмицата. Избягването на конфликт най-вероятно няма да работи, но можете да го погасите в самото начало, ако изберете правилната линия на поведение.

Везни
За Везните следващата седмица може да бъде изключително позитивно и спокойно време. Прогнозата за Таро ви обещава успех във всички въпроси, на които насочвате вниманието си. Възползвайте се максимално от съюза с късмет, отпуснете се и просто се насладете на живота.
Картата „Сила“ в комбинация с картата „Съд“ говори за пълна хармония в семейните отношения. Можете лесно да разрешите възникващите разногласия, ако отделите достатъчно време на близки и близки. Картата на света показва нови възможности и перспективи, които ще се открият пред вас по-близо до уикенда.

Скорпион
Съветват се Скорпионите да посветят по-голямата част от следващата седмица на личните си отношения. Любимият ви човек отчаяно се нуждае от вашата помощ и подкрепа. Опитайте се да дадете на половинката си колкото се може повече време и внимание и връзката ви ще стане още по-силна.

Вероятно през следващата седмица самотни Скорпионите ги очаква съдбовна среща с бъдеща любов. Картите „Влюбени“ и „Върховна жрица“ говорят за среща, която ще предизвика нови чувства за вас. Картата "Смъртта" показва промени във взаимоотношенията, водещи до нов етап в живота ви.

Стрелец
На Стрелец се обещават няколко изненади следващата седмица. Резултатът от важни за вас събития ще зависи изцяло от късмета и усилията, затова се опитайте да се съсредоточите и да им отделите повече време и внимание. Не забравяйте, че много ситуации се виждат по-добре отвън: не пренебрегвайте съветите на близките, ако искате да постигнете успех.

Картата  "Колесница" в комбинация с карта "Умереност" говори за необходимостта да спрете и да помислите: вървите ли в правилната посока? Може би миналите цели и задачи вече са се изчерпали, така че се опитайте да приоритизирате правилно и насочете енергията си там, където наистина е необходима. Картата  "Смърт" говори за вътрешните промени, които ви очакват в края на този период.

Козирог
Предстоящата седмица не предвещава нищо добро за Козирозите. Според прогнозата на Таро са възможни обостряне на хроничните заболявания, общо влошаване на благосъстоянието и изчерпване на енергийното поле.

Картата "Сила" в комбинация с картата "Обесен" показва енергийно нарушение. Пазете се от кавги и конфликти с непознати: има голяма вероятност от зло око или повреда. Картата "Кула" показва необходимостта да се грижите за себе си в края на седмицата: пазете се от претоварване и бъдете изключително внимателни при шофиране на превозно средство.

Водолей
За Водолеите следващата седмица ще бъде знак за късмет. Можете да надмогнете себе си и да постигнете сбъдването на най-съкровената си мечта, ако не започнете да отказвате съвети и помощ от близки хора. Не се страхувайте да рискувате и помнете, че само този, който не прави нищо, не греши.
Картата „Магьосник“ в комбинация с картата „Колелото на късмета“ показва, че можете да откриете истинската си цел и да привлечете късмет на своя страна. Картата „Справедливост“ съдържа съвет: вложете цялата си душа в нови хобита и със сигурност ще достигнете висоти в уменията си.

Риба
За Рибите тази октомврийска седмица обещава да бъде много добро време. Вашето енергийно поле може да влезе в баланс, ако можете да намерите нещо, което ви харесва всеки ден и се стремите да намерите хармония със себе си и света около вас.

Картата "Слънце" в комбинация с картата "Колесница" говори за възможно пътуване, което ще се окаже голям успех и нови творчески идеи за вас. Читателите на Таро ви съветват да обърнете специално внимание на отношенията си със семейството си: картата „Съд“ показва, че някой от вашите близки може да се нуждае от вашата помощ и подкрепа.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft