Таро прогноза за следващата седмица-Карта Императрица обещава растеж и развитие за Везни,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за следващата седмица-Карта Императрица обещава растеж и развитие за Везни,
21808
Таро прогноза за следващата седмица-Карта Императрица обещава растеж и развитие за Везни,

„Правосъдие“ призовава Овена към честност и безпристрастност. Според тази карта необмислените действия или желанието за измама ще се превърнат в проблеми и Овенът ще трябва да отдели време, работейки върху грешките.

Картата на императора показва, че в средата на седмицата Овенът ще може да придобие авторитет, както и да кандидатства за нова позиция. Арканът призовава да се насочи емоционалната енергия към решаване на наболели проблеми, за да привлече успех за кратък период от време.

Според картата на Дявола, Овенът ще трябва да се бори с изкушенията. Аркан предупреждава за неприятности, ако Овенът угажда на капризите си, забравяйки за задълженията и изпълнявайки обещанията, дадени по-рано.

Телец

Картата "Кула" насърчава Телеца да се откаже от илюзиите. Картата описва ситуация, при която преследването на невъзможна мечта ще доведе до проблеми, което означава, че Телецът трябва да преследва само онези цели, които могат да бъдат реализирани.

Според картата "Глупак", която отразява първата Аркана от подреждането, Телецът ще трябва да се изправи пред неизбежни промени. Не си струва да се съпротивлявате на случващото се, в противен случай късметът ще мине .

Картата „Умереност“ означава късмет и за това Телецът трябва да се сдържа и да не се отдава на желанието да се откаже по средата на пътя. Внимателността и липсата на бързане ще ви помогнат да привлечете успех и да се справите с всякакви препятствия.

Близнаци

Картата "Съд" говори за възможността да разрешите проблемите и да се освободите от оковите обстоятелства. Според този Аркан честността и отговорността ще доведат до успех. Близнаците също ще могат да възстановят добрата репутация и да оставят нарушителите зад себе си.

На картата "Отшелник "Близнаците ще могат да си починат, за да коригират плановете си в спокойна атмосфера. Картата говори за период, когато самотата ще бъде от полза, а Близнаците ще могат да намерят отговори на належащи въпроси.

Според картата "Император" Близнаците в края на януарската седмица ще могат да спечелят финансово благополучие. Аркан говори за важността на спазването на правилата и отговорността, благодарение на които ще бъде възможно да се привлекат необходимите промени .

Рак

Началото на седмицата, ако се съди по картата "Свят", ще бъде благоприятно за Раците. Аркан говори за възможността да се преодолеят лошите навици, да се помири с близките и да се намери общ език с колеги или началници.

Картата „Умереност“ призовава Раците да бъдат внимателни. Ако Раците не бързат, те ще могат да разрешат трудни проблеми и да избегнат съмнителни ситуации.

Според картата "Съд" Раците чакат да се отърват от неприятностите. Аркан говори за способността да защитават правата си, а Раците ще могат да възстановят справедливостта. Честността и увереността също ще ви помогнат да прекратите работата с неприятни хора.

Лъв

Картата "Любовници" призовава Лъв към отговорност. Според тази карта Лъвовете са на прага на нов живот и за да бъдат промените към по-добро е важно да вземате информирани решения и  да се вслушвате в себе си .

Според картата "Дявол", Лъвовете ще трябва да се борят с лошите навици, които пречат на развитието. Аркан призовава за отговорност и хладнокръвие, благодарение на които ще бъде възможно да се откаже от отлагането и снизхождението.

"Звезда" обещава на Лъв свобода от притеснения. Изпадайки в края на седмицата, Аркан казва, че лъвовете са успели да завършат битката с успех, а напред ги очаква заслужена награда.

Дева

Картата "Магьосник" отваря седмицата и обещава на Девата нови възможности. Творческите импулси не трябва да се сдържат, защото благодарение на изключителния подход към бизнеса ще бъде възможно да улесните живота си.

Карта "Слънце" описва периода, когато Девата ще може да сложи край на труден въпрос, да се наслади на триумфа и да се отпусне. Картата също така говори за възможността за привличане на материално благополучие .

Картата "Свят" завършва седмицата и според нея Девите ще могат не само да придобият увереност, но и да постигнат предварително поставената цел. Арканът описва период, в който трудностите са завършени и предстои само успех.

Везни

Картата „Свят“ обещава на Везните края на трудностите и страхотен старт на седмицата, когато всякакви идеи могат да бъдат реализирани без страх от препятствия по пътя. Картата също така говори за времето, когато е възможно да се разрешат разногласията.

Според картата "Императрица" средата на седмицата ще бъде страхотна за Везни. Арканът обещава растеж и развитие, както и завършване на неприятностите в личния си живот. Доброжелателното отношение и активност ще помогнат на Везните да внесат необходимите промени в живота.

Картата "Влюбени" показва ситуация, в която Везните ще трябва да вземат сериозно решение, което ще помогне да промени живота си към по-добро. Възможно е да се наложи да пожертвате малко, за да получите много повече по-късно.

Скорпион

Картата "Слънце" символизира постигането на цел, изпълнението на желанията и промяната към по-добро. Скорпионите ще имат всички шансове да привлекат в живота всичко, което ги прави щастливи и да се радват на успехите си.

Картата "Отшелник" съобщава възможността да си вземете почивка, за да се възстановите, да коригирате плановете си и да намерите отговори на належащи въпроси в спокойна атмосфера.

Картата  "Свят" подсказва, че Скорпионите в края на седмицата ще успеят да постигнат една от планираните цели. Това може да е сбъдването на някое от желанията, направени за новата година. Картата също така символизира периода, когато е възможно да се разрешават спорове и да се постигне взаимно разбирателство с околната среда.

Стрелец

"Звездата" в оформлението е карта за сбъдване на надеждите. Според него Стрелецът ще може да се доближи до целта си в близко бъдеще, ако не отклони избрания път и не се втурне напразно.

Картата "Справедливост" предполага, че Стрелците трябва да си вършат работата честно, в противен случай ще трябва да коригират грешките, а това ще отнеме значително време и ще ги отдалечи от успеха.

Картата "Йерофант" обещава просперитет на Стрелец, но ще бъде възможно да го постигнете само ако се посветите на наистина важни неща. Преследването на два заека няма да доведе до успех.

Козирог

Според картата "Умереност" Козирозите не трябва да бързат. Началото на седмицата, прекарано премерено, ще даде възможност да не правите грешки при вземането на важни решения и да не правите фатални грешки , водещи до бедност .

Картата "Колелото на късмета" предвещава непредвидени обстоятелства, на които не може да се повлияе. Съветът на Картата е да оставите събитията да се случват и за да разберат причината за случващото се, Козирозите ще трябва да анализират случилото се без бързане.

Картата "Свят" говори за постигане на целта, успех и щастие. Според тази карта Козирозите ще могат да заемат мястото си под слънцето, да се насладят на триумфа и спокойно да продължат започнатото, знаейки, че предстоят нови победи.

Водолей

Императорската карта в началото на седмицата обещава на Водолея възможност за успех в бизнес средата, за привличане на материално благополучие чрез активност и решителност. Аркан говори и за възможна подкрепа от покровител или влиятелна личност.

Според картата "Влюбени" Водолеите ще трябва да се решат на сериозна стъпка, която ще промени живота им към по-добро. Изборът на по-нататъшен път трябва да бъде направен самостоятелно, за да постигнете целта си, а не да преследвате идеалите на други хора.

Според картата "Върховна жрица" в края на седмицата Водолеите ще могат да успеят във всеки бизнес, ако се вслушат в интуицията . Вътрешният глас ще ви помогне да направите правилния избор, който ще доведе до победа и няма да ви позволи да се спънете при вземане на важни решения.

Риби

На картата "Дявол" Рибите в началото на седмицата ще се сблъскат с изкушения, на които трябва да устоят. Силата на волята и желанието да постигнете целите си ще помогнат на Рибите да не попаднат в капан.

Картата "Магьосник" говори за възможността да успеете в бизнеса, а находчивостта ще помогне на Рибите в това, както и за способността да използват скритите си таланти .

„Върховната жрица“ в оформлението е карта, която насърчава Рибите да се откажат от бързането. Според този Аркан положителните промени няма да закъснеят, ако не се угаждате на моментни капризи и не отлагате важни въпроси на заден план.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft