Таро прогноза за юни 2020 г.- Зодия Лъв-решителен пробив, зодия Дева-успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за юни 2020 г.- Зодия Лъв-решителен пробив, зодия Дева-успехи
31228
Таро прогноза за юни 2020 г.- Зодия Лъв-решителен пробив, зодия Дева-успехи

Прогнозата за Таро е чудесна възможност да погледнем в бъдещето, за да се подготвим за различни събития. Съветите от старшата Аркана за юни 2020 г. ще позволят на зодиакалните знаци успешно да заобиколят неприятностите.
 

Новият месец обещава нови изпитания и победи, което означава, че си струва да се подготвите предварително за успех и за евентуални трудности. Експертите предлагат да се запознаят със следващата прогноза за зодиакалните знаци, за да изберат най-подходящата тактика, да донесат успех на живота и умело да избегнат препятствия за щастието.

Овен

Аркан "Дяволът" символизира слабост, така че Овенът не бива да се отдаде на лошите си навици в началото на седмицата и да гони за лесна печалба. Измамата ви очаква на всяка стъпка, което означава, че трябва да тренирате сила на волята, за да постигнете добри резултати.


Според картата на влюбените от 10 юни Овенът ще трябва да промени живота си и да вземе важно решение, което ще помогне за привличане на просперитет. Възможно е в същото време да се наложи да се сбогувате с миналото, което възпрепятства развитието.
Карта „Съд“ показва успешното приключване на месеца. Според него Овенът ще има възможност да се справи с трудностите и да донесе успех на живота. Съветът на Аркан е да действате честно, за да не работите върху бъговете по-късно.

Телец

На картата „Дяволът“ Телец очаквайте препятствия в началото на месеца. Аркан посочва сянката на личността и слабостите, които са важни за противопоставяне. Образованието на силата на волята и отказът от приключения ще помогне на Телец да се справи с превратностите на съдбата.
Аркан "Закачен човек" в оформлението - знак за временно спиране на делата. В средата на месеца Телецът ще изисква предпазливост, както и способността да избере правилния път, разчитайки на гласа на интуицията. Благодарение на него ще се окаже, че отказва работа, която вече не е от значение.
Картата на Силата обещава постоянство и успех. На него Телецът ще може да постигне това, което иска, ако не се колебае и се съмнява. Положителният Аркан показва успешното приключване на първия летен месец.

Близнаци

Аркан  „Луна“ символизира вътрешните страхове и страхове, поради които Близнаците могат да затънат. Върхът на картата е да анализирате ситуацията, за да се справите с безпокойството и да изберете правилния път, водещ към просперитет.


"Глупак" в оформлението за юни казва, че Близнаците могат да се отдалечат от целта, ако са невнимателни. Трябва да сте отговорни за вашите действия, така че след като не вършите работа по грешки, отнема време.
Картата „Справедливост“ обещава на Близнаците положителен край до юни. За нея настъпват промени към по-добро, но за това е важно да бъдем честни и да се откажем от приключенията. Арканът обещава да получи авторитет и свобода от манипулатори.

Рак

Според картата на отшелниците, Раците трябва да започнат месеца с медитации, които ги изпълват със сила, както и да им дават приоритет, за да се справят само с онези въпроси, които са от първостепенно значение.

Аркан „Император“ символизира мъдростта, която ще позволи на Рак да получат авторитет, както и да се занимават с дела, без да се страхуват да изчезнат. На тази карта се правят промени към по-добро, ако не се отдадете на слабости.

Аркан „Смъртта“ говори за освобождение. Според тази карта ще има промени, на които не трябва да се противопоставят и всичко, което е загубило своята релевантност, ще умре. Върхът на картата не е да се страхувате да оставите зад гърба си онова, което вече няма да играе никаква роля в живота.

Лъв

Аркан "Мир" обещава на Лъв хармонично началото на месеца. Използвайки тази карта, постигането на вътрешен баланс ви позволява да се справите с всякакви трудности, да намерите общ език с близки и успешно да завършите започнатото.

 Съвет на картата на обесения човек- да намерите грешки и да ги отстраните своевременно, за да не губите време и усилия в бъдеще за допълнителна работа. В този случай Лъвовете ще могат да постигнат целта много по-бързо.

Аркан "Колесница" показва пътя, който трябва да извървите тук и сега. Лъвовете притежават всички качества, които са необходими за решителен пробив, така че не можете да се колебаете, за да не пропуснете възможностите, предоставени от съдбата.

 

Дева

Аркан "Мир" говори за намирането на своето място под Слънцето. За Девите тази карта означава успех и способността лесно да доведе до положителни промени. Съвет на картата - не бързайте, за да не пропуснете важни подробности.


Картичката на колелото на късмета символизира многото събития, които ще се случат без участието на Дева. Това означава, че в средата на месеца трябва да се доверите на съдбата си и да не бързате с изводите.
„Маг“ в оформлението - карта на находчивостта, благодарение на която Девите ще могат да завършат сложни дела, да покажат скрити таланти и с тяхна помощ да постигнат нови успехи както в бизнес средата, така и в личния живот.

Везни

Картата на колесницата обещава бързо развитие на събитията, когато Везните няма да могат да се колебаят и да се съмняват. Решителните действия ще ни позволят да се приближим до нови успехи, а забавянето, напротив, ще направи невъзможно получаването на дарове на съдбата.
Аркан „Отшелникът“ говори за времето, когато Везните ще се нуждаят от пауза, за да съберат мислите си и да възстановят силата си. Съвет на картата - изберете време за релаксиращо забавление и се възползвайте от него.
Картата „Луна” показва вътрешни страхове, които възпрепятстват развитието. Според тази Арканум Везни е важно да се намери източник на сили, за да се справите с тревожните мисли и да продължите пътя, водещ към проспериращ живот.

Скорпион

Картата на смъртта символизира драматични промени, когато Скорпионите трябва да се сбогуват с миналото. В този Аркан няма трагични събития, но отказът от премерен живот може да доведе до стрес, с който ще се справим независимо.
В средата на юни Скорпионите очакват много събития на картата на Wheel of Fortune, които ще бъдат трудни за намиране. Съветът на картата е да изчакате известно време и да разберете какво да направите, за да избегнете пропуски.
Аркан „Съд“ обещава нов етап в живота, когато Скорпионите могат да оставят зад себе си нарушители и недоброжелатели, да защитят честно име и да получат дългоочаквана награда за своите по-ранни усилия.

 

Стрелец

Съдейки по картата на Мир, началото на юни ще бъде успешно. Стрелците в този Аркан ще могат да намерят изход от своето затруднение, да установят както личния, така и деловия живот и да получат подаръци от съдбата.


На картата „Луната” Стрелецът може да срещне недоброжелатели, което означава, че от 10 юни е важно да бъдете внимателни, да не се доверявате на непознати хора и да не се съгласявате на приключения. Интуицията ще ви помогне да вземете правилното решение.
Картата на обесения човек обещава на Стрелец период, когато е важно да се даде приоритет и да се откажат от остарелите дела. Принудителното спиране е чудесно време да правите планове и да ги коригирате.

Козирог

На картата "Смъртта" Козирозите очаква трудно начало на месеца. Преди да започнете планиран бизнес е важно да оставите всичко, което е остаряло в миналото. Освобождението ще бъде по-малко болезнено, ако не се съпротивлявате на неизбежните промени.
Arcana "Умереност" за Козирозите - карта, предупреждаваща за проблеми в случай на бързане или небрежност. Според него успехът ще зависи от способността да изчакате подходящия момент и да не се поддавате на провокации отвън.
Според картата на Глупак края на месеца ще бъде прост и лесен, но Козирозите не трябва да губят бдителността си. Небрежността във връзка със задълженията ще се отдалечи от целта, в който случай ще трябва да се изразходват време и усилия за премахване на допуснатите грешки.

Водолей

Аркан „Справедливост“ посочва отговорността на Водолея. На тази карта няма прибързани решения, които биха могли да се обърнат срещу Водолея в бъдеще. Честността и способността да анализирате случващото се ще ви спести от грешки.


Картата „Умереност“ означава, че Водолеят очаква период, в който не можете да бързате. Добре обмислените и добре обмислени решения ще ги доближат до желаната цел, така че средата на месеца трябва да е спокойна.
Аркан „Йерофант“ обещава на Водолея успех във всеки бизнес, но те не трябва да разчитат на случайността. Правилно поставените приоритети ще ви спестят от грешки и ще ви позволят бързо да достигнете желания резултат.

Риби

„Справедливост“ в оформлението за Риби е карта, обещаваща успех. Според нея честността ще бъде възнаградена, а препятствията по пътя вече няма да се притесняват.

Аркан „Отшелникът“ обещава на Риби период, в който можете да се погрижите за себе си, да възстановите силите си, да се отпуснете след упорит труд и да отделите време за това, което има значение специално за Риби, а не за тяхната среда.
Колелото на късмета символизира промяна към по-добро и в края на месеца Риби ще могат да го усетят. Вниманието към знаците на съдбата ще ви спаси от грешен избор и ще ви доближи до дългоочакваната цел.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft