Таро прогноза за 2 юли 2020 г.-Скорпион осезаема печалба, Ракът изтегли карта Високата жрица

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за 2 юли 2020 г.-Скорпион осезаема печалба, Ракът изтегли карта Високата жрица
11708
Таро прогноза за 2 юли 2020 г.-Скорпион осезаема печалба, Ракът изтегли карта Високата жрица

Прогнозата на Таро за 2 юли 2020 г. предупреждава за изненади

Овен (21 март - 19 април)

Овен се натъкна на картата с петте пръчици, която предупреждава за предстоящ урок в живота, който Овенът ще получи. Именно той ще помогне за решаването на някои стари случаи. Овните отдавна вървят към целта си упорито и все още не могат да я постигнат. Почти вятърът обаче започна да духа, което само ще има полза.

Овенът се препоръчва да се движи само напред, да не се отказва и да мисли за миналото. Тогава всички цели ще бъдат постигнати.

Телец (20 април - 20 май)

Телец се натъкна на карта, наречена Маг. Това предполага, че денят ще бъде пълен с различни грижи и дела. Като снежна топка ще има много задачи, така че трябва да се втурнете от една на друга. Важно е обаче да не пръскате, а веднага да се концентрирате върху най-важните и важни въпроси. Само по този начин всичко ще бъде навреме.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Близнаците се сдобиха с карта, наречена „Три чаши“. Тя казва, че представителите на този зодиакален знак ще трябва да се сблъскат с някои малки здравословни проблеми. Вероятно ще има лека умора или неразположение. Но не се тревожете за това. Умората възникна поради факта, че в навечерието на Близнаците бяха с главата над петите по време на работа и изморени заради това.

Рак (22 юни - 22 юли)

Ракът изтегли карта Високата жрица, която съветва да започне да променя нещо в живота си. Какво общо има това с всичко, започвайки от вашия собствен образ и чак до промяна на местоживеенето или работата ви. И не се страхувайте. Само смелостта ще ви помогне да постигнете успех и желани цели.

Прогнозата на Таро за 2 юли 2020 г. съветва да не влизате в конфликти

Лъв (23 юли - 22 август)

Лъвовете имат деветте монети. Препоръчва се по всякакъв начин да се избягват конфликти с другите. Дори случайна дума може да обиди някого, поради което има възможност за кавга. Така че не бъдете остри и принципни. Мекотата ще помогне да се избегнат скандали и да се намери общ език с всеки човек.

Дева (23 август - 22 септември)

Девата спечели картата на трите пръта. Много дълго време Дева тича след непознати, нереалистични цели и мечти. И е време да спрем това състезание. Никой няма да се скрие и изчезне никъде, просто трябва да си починете и да наберете сили. В противен случай можете да пропуснете някои важни събития. Девите не трябва да губят своята бдителност и да бъдат внимателни. Но също така трябва да отделите време за почивка.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Карта с мечове се падна на Везни, което предупреждава за социален тайфун. Някои събития могат дори да разстроят Везните. Но всичко това е много ободряващо. Има голяма вероятност човек да влезе в живота на Везни, който ще обърне целия им живот с главата надолу. Само Везните трябва да се запитат дали са готови за нещо подобно или не.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите се сдобиха с карта на Слънцето, която предупреждава за няколко предстоящи изненади. Скорпионите ще могат най-накрая да завършат някои стари неща и в същото време да получат много осезаема печалба. Освен това Скорпионите също ще имат среща, след която ще разберат колко ценни са за другите. Основното е, че всички тези успехи не ви обръщат глава.

Прогнозата за Таро за 2 юли обещава ефективен ден

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Стрелец има девет чаши. Денят обещава като цяло да е ефективен. Въпреки че не е толкова лесно. Вероятно е Стрелец да стане жертва на интриги от страната. Някой дори ще се опита да опетни репутацията им. Въпреки това ще бъде възможно да се види злонамереност отдалеч и да се предотвратят неговите негативни действия. Тогава в бъдеще всичко ще е наред.

Козирог (22 декември - 19 януари)

На Козирог се падна картата Осем пръчки. Това предполага, че Козирозите ще получат тон свежи и добри преживявания. Това им липсва отдавна. Вероятно ще има среща с мили хора. И ако организирате събитие с близки, можете да получите голямо удоволствие.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолей попадна на карта на Съда. Преди това имаше обстоятелства, които ще му попречат да прави това, което обича. Но сега те ще изчезнат. Дори дългосрочните планове най-накрая могат да бъдат реализирани. Затова трябва да се възползвате от това. Само напредването ще помогне да се постигнат всички цели.

Риби (19 февруари - 20 март)

Риби изтеглиха карта Звезда. Това предполага, че Риби имат някакъв бизнес, който не дава почивка. Докато нямаше начин да се реши. Следователно е необходимо да се действа по-решително и дори рязко. Не се страхувайте да се отървете от тежък куфар. Наистина, без него, напредването ще бъде много по-лесно.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft