Таро прогноза за 4 август 2020 г .-Риби-Лошото свърши, идва ред на щастливо време, Везни-любов

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Таро прогноза за 4 август 2020 г .-Риби-Лошото свърши, идва ред на щастливо време, Везни-любов
18212
Таро прогноза за 4 август 2020 г .-Риби-Лошото свърши, идва ред на щастливо време, Везни-любов

Овен

Картите Таро показват, че Овенът на този ден може да стане буквално всемогъщ. Силата им ще бъде достатъчна за решаване на проблеми и побеждаване на врагове. Също така, на картата пише, че успехът може да бъде постигнат без използване на сила. Интелигентността и интуицията могат да помогнат за това.

Лъв

На 4 август Лъвовете ще получат много оферти, а възможностите им ще бъдат в най-добрия случай. Зодията обаче ще реши сама да използва този потенциал. Картите препоръчват внимателно да го анализирате, преди да вземете решение.

Стрелец

Картата, която се падна на Стрелец, символизира достигането до финала в някаква важна материя. Може би знакът отдавна не е в състояние да намери правилния път, водещ към мечтата им. Просто трябва да положите малко усилия и всичко ще се получи.

Телец

На този ден представителите на знака могат да очакват добра награда за завършената работа. Телецът не само ще се наслади на резултата, но и ще получи похвала от ръководството. Възможно е на 4 август да започне нов професионален етап.

Дева

Колкото и да е странно, на този ден Девите най-накрая ще могат да получат удовлетворение от абсолютно всичко - от декора до външния вид. Представителят на марката наистина заслужава успеха, но те трябва да помислят за другата страна на монетата.

Козирог

Картата казва, че само Козирозите могат да станат ковачи на собственото си щастие, просперитет и успех. На 4 август най-накрая ще разберат: много зависи не от мнението на другите, а само от техните собствени усилия и планове.

Близнаци

Благоприятен период за Близнаци, когато те могат да започнат разработването на нови проекти. Много е вероятно знаците да искат да завършат колкото се може повече неща наведнъж. Картите на Таро обаче предупреждават - резултатът не винаги ще бъде такъв, какъвто Близнаците искат да го видят.

Везни

Денят на Везните може да се опише само с една дума - любов. Картата обозначава новини, романтична кореспонденция, нови познанства. На 4 август Везните ще могат да се потопят в приятни и искрени емоции.

Водолей

Денят трудно може да се нарече спокоен и обикновен. Водолеите ще се стремят към промяна и техният мащаб ще зависи пряко от намеренията на знака. Картите също така показват обтегнати отношения с другите.

Рак

Картата, която се падна на Рак на 4 август, символизира световния мир. Представителите на знака ще бъдат истински щастливи, че могат да успеят, когато пожелаят. Раците също ще могат да анализират всички свои планове за близкото бъдеще.

Скорпион

Денят на Скорпионите няма да мине точно както са искали. Представителят лесно може да се озове в ситуация, която ще изисква радикални промени в перспективата на този свят. Картите препоръчват да направите първата крачка към нов живот.

Риби

Картата, която се падна на Риби, символизира края на черната и началото на бялата ивица. Представителят на знака ще може да вдъхне облекчение - накрая всички неприятности са зад.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft