Тенденции в грима за пролет 2014

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грим
Тенденции в грима за пролет 2014
5577
Тенденции в грима за пролет 2014

Пролетта е на самия праг, а защото всеки сезон си носи нови тенденции, добре би било да се направят промени, които ще освежат външния ви вид.

Когато става въпрос за грим , ние ще ви препоръчаме тенденции, които бихте могли да изпробвате, за да определите кои от тях чудесно се вписват според вашите стайлинг, формата на очите и тена на кожата.

1. Тенденция на опушени очи - Smokey eyes 

Тази тенденция не е никаква новост, но интересно е, че всеки сезон предлага нови интересни варианти. От това, което видяхме по време на модните седмици в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, можем да заключим, че преобладава тенденцията на леко гримирани smokey eyes.

2. Впечатляващо, в ярки нюанси на червило за устни

Интензивният червен нюанс е хит на ревютата на Диор и Жан-Пол Готие, а най-голямо впечатление оставиха манекенките с червило само в средата на устата. Въпреки това, ако не сте готови за подобна стъпка, е достатъчно за начало да намерите вашия идеален нюанс на червено червило .

3. Синьо и сребристо - сенки за очи

Интересен микс от цветове за тази пролет ще бъде този, в която преобладават сините и сребристите нюанси, с които всъщност се получава версия на опушени очи с нанасянето на сянка в долния и горния клепач на очите.

4. Очна линия

С очната линия може да се експериментират различни форми.

5. Природен грим

Тази тенденция е най-разпространената и определено е най-трудната за постигане. За да постигнете този ефект е необходимо да използвате само неутрални тонове на сенките, пудри и червила, а очите да подчератете съвсем малко. 

6. Червен лак за нокти

По отношение на маникюра, постоянно се налагат нови и интересни тенденции, а ако искате класически вид, тогава е необходимо само да нанесете червен нюанс на лак за нокти .

7. Ниска конска опашка

Понякога простотата е достатъчна за зашеметяващ външен вид. Именно затова ви препоръчваме да обърнете повече внимание на грижите за косата и, разбира се, ако искате да направите прическа, това ще бъде просто ниско вързана конска опашка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft