Тенденции в чантите за 2013 година

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Чанти
Тенденции в чантите за 2013 година
24795
Тенденции в чантите за 2013 година

Като цяло се счита, че чантите, които носим през зимата трябва да бъдат по-опростени, по-тъмни и по-практични. Това не означава, че трябва да бъдат скучни, нали? Вижте списъка на невероятните тенденции за зимата 2012/2013 и се вдъхновете!

Кожени чанти

 

Те не са много практични, но никой не може да отрече, кожените чанти изглеждат луксозни, и точно за това, много от нас ще дадат мило и драго, за да ги притежават.

Чантите са от различни видове кожа-истинска и изкуствена, къси космести и с дълги косми, колоритни и дори с принтове.

Ярки цветове чанти

      

      

Независимо от факта, че цветовете не са приоритет, когато чуем за зимния сезон, дизайнерите обичат да добавят малко разнообразие в своите колекции. Така че, не се изненадвайте, ако видите няколко наистина ярки чанти в доста монотонния диапазон.

Широки чанти

          

          

            


Широките чанти винаги са били популярни за жени със забързано ежедневие, тези които трябва да правят по няколко неща едновременно и да бъдат на различни места по едно и също време. Ако вие сте от тези, които трябва да работят, да присъстват на танци, да вземат децата си от училище и да изпълняват голям брой други ежедневни задължения, ще се радваме да знаете, че огромните чанти, в които има всичко, което може да ви потрябва през деня, сега са модерни.

Малки чанти

              

     
Да, отново контраст. Дизайнерите обичат да си играят с нас. Независимо от това, малките чанти са идеални за излизане, романтични срещи и по други поводи, когато трябва да имаме просто телефон и червило с нас. Някои чанти са малки, а други са наистина малка, като тези на Dolce & Gabbana.     

Чанти за рамо

                  

                  

                    


Те бяха много модерни през миналата година и изглежда, че са преминали есента и са останали актуални и зимата 2013. Те обаче няма да са без промени. Стават по-малки и с по-отсечени геометрични форми и линии, отколкото преди.

Гладки кожени луксозни чанти

                  


Кожата е на мода, без значение дали ви харесва или не. Но ако не можете да си представите как ще носите чанта от естествена кожа, опитате изкуствена. Има много атрактивни чанти, изработени от изкуствена кожа и някои изглеждат дори по-добре от тези, направени от истинска кожа.

Вечерни чантички

             

                            


Те всъщност не са тенденция за 2013 година. Вечерните чантички са универсална тенденция, която се появи преди няколко години и все още е много популярна в модата. По-простите и по-елегантни чантички могат да се носят и през деня, а тези, които са украсени с кристали и пайети, или с бродерии са само за специални поводи.

Както можете да се убедите, тенденциите в чантите за 2013 са много по-малко от тези за 2012. Въпреки това, все още има много да избирате. Тепърва обаче предстои да видите новите тенденции за пролет/лято 2013, така че няма да се разочаровате! 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft