25 Април 2012
                
                1435496
            
                                                                        Бързо тесто за пица 
                                                                                                Лесно тесто за пица
                                                                                                
                            Тесто за пица
                                                                                                Пица Куатро Формаджи
                                                                                                Пица Капричоза
                                                                                                Бъркана пица
                                                                                                Пица с гъби
                                                                                                Пица с бекон
                                                                                                Пица по Неаполски
                                                            
                Тесто за пица
	1 кг брашно
	25 г сол
	35 г захар
	25 мл олио
	475 мл вода
	15 г мая
	Всички продукти се смесват и се разбиват, към тях постепенно се прибавя брашното. Тестото се меси около 15 минути. Оставя се 10 минути да почине, след което е готово. Подходящо е за пещ и за тавички във фурна.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







