Те са абсолютно демоде- 7 грешки, които не бива да правите в кухненското обзавеждане (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Идеи за уютен дом
Те са абсолютно демоде- 7 грешки, които не бива да правите в кухненското обзавеждане (снимки)
63011
Те са абсолютно демоде- 7 грешки, които не бива да правите в кухненското обзавеждане (снимки)

Кухнята е едно от най-уединените и уютни кътчета в апартамента. Именно там на закуска се събуждаме с чаша ароматно кафе и започваме деня в топъл семеен кръг. Затова искате кухнята да е перфектна: светла, просторна и стилна. Ето защо, оборудвайки я, обмисляме всичко до най-малкия детайл.

Но, за съжаление в повечето случаи красивите решения не са практични и стилни. Ако в близко бъдеще планирате да промените нещо в кухнята си, вижте как не бива да го правите, за да не повторите най -често срещаните грешки .

 

Остарели кухни

Преди печатът на снимки върху фасадите на кухнята се смяташе за нещо оригинално и много стилно, но днес, когато минимализмът влезе в мода, дизайнерите съветват да се откаже от подобно начинание. Снимките на цветя, градове и плодове „остаряват“ вашата кухня .

Преди много години бар брояч с груба хромирана тръба изглеждаше истински показател за усещане за стил и просперитет на собствениците на апартамента. Но с течение на времето собствениците на такива конструкции стигнаха до извода, че тръбата хваща окото ви твърде много и не добавя удобство, тъй като чашите там просто стоят в прах.

Бъдете изключително внимателни със стикери и шаблони . По принцип те не украсяват кухнята, а я скъсват и я правят неудобна.

Помислете внимателно какъв цвят да изберете за мебелите . Разбира се, винаги искате нещо ярко и необичайно. В този случай е по-добре да вземете цветни завеси в кухнята, ако не ви харесват - лесно може да ги подновите в даден момент, докато от скъпите прекалено натрапчиви мебели не е толкова лесно да се отървете

Колкото и уютна да ви се струва дървената кухня , определено не бива да я приемате като основа за вашия дизайн. С течение на времето модните тенденции се променят, опитайте се да се задълбочите в Интернет и потърсете някои модни решения или се консултирайте с дизайнери.

Тук можем да подчертаем три грешки наведнъж : мебели, които са твърде тъмни, заоблени ръбове (вълни) и непрактични рафтове. Разбира се, можете да използвате тъмни елементи в кухненския интериор, но те трябва да подчертават уюта и топлината на тази стая. Минимализмът и ясните линии са на мода сега, оставете вълни и арки на бабите и дядовците си. Плюс това, като вземете огледален плот, представете си как ще търкате чашата всеки ден, за да блести и да я миете от капчици мазнини.

 

Обърнете внимание на електрическите крушки, монтирани в мебелите. Днес те ще са идеални за подчертаване на бара в клуба, но няма да се впишат в добра красива кухня.

Надяваме се да не повтаряте подобни грешки и не само хладилникът, но и най-комфортната атмосфера ще ви привлекат в кухнята. 

Дай твоята оценка:
2 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft