Тибетски хороскоп с най-важното за 2019-2 зодии ще получат дар от съдбата, който може да промени всичко

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Тибетски хороскоп с най-важното за 2019-2 зодии ще получат дар от съдбата, който може да промени всичко
11421
Тибетски хороскоп с най-важното за 2019-2 зодии ще получат дар от съдбата, който може да промени всичко

Тибетските мъдреци съветват да се опитате да промените кармата си към добро. Това ще стане като самите вие правите добро.

Научете се да потискате яростта си и да се отдадете изцяло на целите си.

Какво вещае сърбеж на дясното око в различните дни от седмицата - древни славянски поличби

 

Кратки препоръки според годината на раждане

 

Животното, което ни покровителства в тибетския хороскоп, е точно каквото е и животното, което ни покровителства в източните хороскопи. Свиня или дива свиня са всички родени през 2019-а година. Тази година дава сила, смелост, отхвърляне на хитростта и лицемерието. Колко успешна ще е тя за вас, зависи от годината ви на раждане.

Грижа и предпазливост са ключът към успеха на Змията и Дракона. За тях годината ще бъде наситена с много събития. Важно е да държите главата си високо вдигната, да не се поддавате на изкушенията, особено във финансов план.

Маймуната ще може да изпълни мечтите си само, ако научи да обича това, което вече има. И Тигрите не трябва да се опитат да се прескочат. Внимавайте, за да не изгубите най-ценното. Смелостта не е в демонстрацията на героизъм, а в способността да разпознавате човешките грешки. Именно в това се крие пътят към щастието ви.

Бикът и Кучето ще бъдат възнаградени за лоялността си. Семейството и любовта са в основата на съществуването на силата и успеха им. Ако всичко в дома им е наред, то и в работен план ги очаква само радост. През 2019-а година те ще имат дар от съдбата, който може да промени всичко.

За Свинята годината ще бъде щастлива. Това е нейната година и всичко, което си пожелае, може да се сбъдне Тази година ще бъде много успешна и за Плъха . Той ще спре вечното си движение в търсене на себе си и ще открие хармония и спокойствие.

Козата и Петелът ще получат подарък – прозрение. Ще бъдат стабилни и ще се справят с всички пречки. Ще си постилате добре във финансов план за в бъдеще.

Заекът лесно ще заобиколи капаните. Много е важно да слушате вътрешния си глас и тогава имате всички шансове да откриете любовта. И Конят ще започне на чисто. Съдбата ще го възнагради, но само, ако върши добри дела.

Дай твоята оценка:
4 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft