Това тъжнo момче иска да спаси болната си сестра (Видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Това тъжнo момче иска да спаси болната си сестра (Видео)
2652
Това тъжнo момче иска да спаси болната си сестра (Видео)

Бекъм О'Нийл знае, че сестра му Елиза страда от заболяване , което "запушва ума й" и поради това тя не може да се учи добре. Той знае, че семейството му прави всичко възможно, за да се снабди с лекарства и лечение за нея.

Това, което той не знае, е, че без лекарството болестта е смъртоносна .

Елиза през юли 2013 г. е диагностицирана със Санфилипов синдром. Това е рядко състояние, което може да доведе до загуба на речта, способността за ходене, а от това състояние Елиза може да умре.

„Тя много обича да тича, много е активна и страда от сериозно заболяване. Това се нарича Санфилипов синдром и запушва мозъка и затова тя не се учи добре. Това не може да се контролира, хиперактивна е през цялото време”, казва малкият Бекъм.

Има терапия, която би могла да помогне. За този процес, цялата сума, която трябва да се е 2,5 милиона долара, така че семейството на О'Нийл отчаяно се опитва да намери тези средства. Дотук са събрани 740,204 долара и всяко дарение на страницата https://www.gofundme.com/ElizaONeill е от помощ.

Сега 7 годишният Бекъм моли добрите хора да помогна т.

„Наистина ни е необходима вашата помощ, за да вземем лекарството за сестра ми, бързо, точно сега”, казва той във видеото, публикувано в YouTube.

Неговият баща, Глен признава, че той и съпругата му Клара всеки път плачат, когато гледат видеото с Бекъм. В края на клипа това симпатично и смело момче казва, че иска всичко да бъде както преди.

Loading the player...
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft