Този простичък навик издава една тайна черта от характера ти: а ти как точно държиш чашата с кафе?

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Този простичък навик издава една тайна черта от характера ти: а ти как точно държиш чашата с кафе?
2586
Този простичък навик издава една тайна черта от характера ти: а ти как точно държиш чашата с кафе?

Навикът е нещо, за което дори не се замисляме - част от ежедневната рутина. Но се оказва, че повечето наши навици не възникват без причина, а са свързани пряко с черти от характера ни.

Едно толкова невинно на пръв поглед нещо като начина, по който държим чашата с любимата напитка, говори много за нас самите като личности. Погледнете снимката и помислете кой от начините използвате най-често - той ще ви каже интересни неща за вас самите, които може и да не подозирате:

тест с чаша

Ако сте избрали № 1

Вие сте самоуверен и дори малко нарцистични. Винаги искате най-доброто от живота. Възможно ли е да ви вини човек за това? Имате чудесен вкус и отлични лидерски качества. Ако искате, лесно можете да задържите лидерската си позиция.

Ако сте избрали №2

Вие сте много уязвим, нежен и впечатлителен човек. На всяка възраст се чувствате като малко дете, което се нуждае от грижи и обич. Вие обичате да прехвърляте отговорността за вас на другите, така че връзката с половинката ви е много важна за вас. Давате му/ѝ любов и искате неограничено внимание от него/нея.

Ако сте избрали № 3

Вие сте спокоен и разумен човек. Много е трудно да ви накарат да се ядосате, така че някои хора ви наричат ​​„желязната лейди“. Но те грешат! Вие просто не обичате да хабите емоции и нерви напразно. Имате хладен ум, така че винаги ще печелите.

Ако сте избрали № 4 

Живеете в спокойствие и уравновесеност. Не сте свикнали да преживявате нещата напразно, толкова много хора ви смятат за безразличен човек, но това е далеч от истината. Комфортът и забавлението са важни за вас. Никога няма да се откажете от приключения и нови изживявания, защото са ви безкрайно интересни!

Сега знаете, че дори такъв простичък навик като този, как държите чашата в ръце, е в състояние да каже нещо за вашия характер! Ако ви харесва този тест, споделете го с приятелите си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft