Топ-прически, с които зрялата жена отново става палава като момиченце (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Топ-прически, с които зрялата жена отново става палава като момиченце (Снимки):
20205

Зрелият образ на една жена изисква специално отношение към външния ѝ вид, Особено важно е да се подберат по-внимателно неговите елементи. Красивата актуална прическа може значително да промени жената към по-добро.

Той освежава, отвлича вниманието от недостатъците, подчертава предимствата на външния вид, подмладява.

Има много модели прически , които са подходящи за жени в средната възрастова категория . Трябва да изберете подходящата опция и да направите корекции навреме, така че главата винаги да има добре поддържан външен вид.

удължено пикси средна възраст

мек боб средна възраст

Каре

Класическо каре и комбинирани варианти с боб и каскада са най-популярните модерни прически за зряла възраст. Карето изглежда скъпо, женствено и стилно; можете да го оформите по различни начини. Универсалността и практичността правят тази прическа най-популярната.

Дължината, формата на бретона, детайли се подбират строго индивидуално, така че можете да изберете прическа за всеки тип лице. Структурата на косата също има значение.

удължено каре зряла възраст

удължен боб зряла жена

боб за зряла жена

Пикси

Тези, които не се страхуват да премахнат радикално дължината или просто обичат късите прически, трябва да се обърнат към пикси. Прическата изисква малко смелост, но резултатът е невероятен.

Пикси ще допълни идеално имиджа на бизнес или креативна жена на всяка възраст. Визуално ще изглеждате по-млади, образа ще се освежи, кичурите ще придобият обем и разкош.

пикси с обем зряла жена

пикси с обемен бретон зряла възраст

късо пикси зряла жена

пикси чуплива коса

Каскада

Многослойните прически за средна дължина не изискват драстично премахване на дължината, докато изглеждат модерни, ефектни и стилни. Можете да стилизирате каскадата по различни начини. Многослойните опции перфектно придават обем на не твърде гъстите коси.

каскада зряла жена

преобразяваща каскада

Не се страхувайте да експериментирате, стилистите препоръчват дамите на средна възраст да изберат модерен вариант на прическа. Препоръчително е да се откажете от дългата коса, за съжаление тя изисква твърде много грижи и визуално състарява образа. …

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft