Топ 3 на най-прецаканите зодии-Все си мислят, че са най-големите губещи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Топ 3 на най-прецаканите зодии-Все си мислят, че са най-големите губещи
2224
Топ 3 на най-прецаканите зодии-Все си мислят, че са най-големите губещи

Тези зодии непрекъснато си мислят, че са се прецакали и са  разбити и безпомощни. Приемат лошите неща, които им се случват с голям драматизъм и сякаш целият им свят пропада под краката им.

Мислят си че само те единствено губят и са нещастни. Тежко им е да поемат загубите.

Риби
Рибите са невероятно емоционални. Имат много страхове и често се лутат, не могат да вземат решение. Най-често са наранени още от детството, от родителите си и цял живот опитват да се справят с тези травми и да се докажат пред семейството си. Понякога нараняват другите около тях по същия начин. Толкова много се потапят в болката си, че не виждат какво се случва около тях. Не виждат и никакъв изход. Обикновено и най-близките им приятели са депресирани.

Близнаци
Изглеждат много лъчезарни, общителни, социални. Но зад тази маска крият болка. Проблемът при тях е, че приемат много тежко обидите и с години не могат да преживея минали неща. Спомнят си кой какво им е казал и как точно ги е наранил и просто това не им дава мира. Ближат стари рани цял живот. Като се замислят, стават още по-тъжни, гневни и ядосани. Затова опитват да се разсейват с много активности и гледат да се сприятелят с доста нови хора.

Овен
Те са силни и амбициозни личонсти, справят се перфектно с ученето и работата. Постоянно искат да постигат още и още, да печелят и когато това не стане - изпадат в депресия. Не могат да приемат, че светът не е перфектен и че не им дава толкова, колкото желаят. Те искат всичко да става по техния начин и много трудно преживяват, когато някоя мечта не им се сбъдне. Просто имат прекалено високи очаквания и това ги съсипва. Цял живот носят тази болка в себе си и премислят къде са сбъркали.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft