Тризнаци, разделени от раждането, се събраха след 19 години и узнаха зловещата истина (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тризнаци, разделени от раждането, се събраха след 19 години и узнаха зловещата истина (Снимки):
2609
Източник: dariknews.bg
Тризнаци, разделени от раждането, се събраха след 19 години и узнаха зловещата истина (Снимки):

Днес ще ви разкажем история, сякаш излязла от перото на някой холивудски сценарист. В нея става дума за бебета, разделени от раждането, щастливото им събиране 19 години по-късно и неочакван, зловещ финал.

Невероятната история датира от 80-те години на ХХ в.

През 1980 г.

в Америка три 19-годишни момчета случайно откриват, че са осиновени близнаци . Никой обаче, дори техните осиновители, не знаели, че децата им имат родни братя.

Роби отива за пръв път в новия си колеж и изведнъж установява, че всички го поздравяват, казвайки, че се радват да го видят и се обръщат към него с името „Еди“. Така той разбра, че има брат близнак.

Удивителната история за събирането на близнаците Роби и Еди е публикувана във вестниците. И тогава друг човек разбра, че вижда собствени копия на страниците на вестниците. Стават! Трима братя, които се намират на 19 години.

тризнаци

Историята се превръща в сензация, известно време момчетата са в еуфория. Поканени са във всички телевизионни предавания, обича ги цял Ню Йорк. След известно време, обаче те започват да си задават въпроса как се е случило, че са били разделени в детството. И тогава разбират ужасяващите подробности.

Оказва се, че животът на Еди, Роби и Дейвид е бил част от експеримент. Те били умишлено дадени в семейства с различен социално-икономически статус и стилове на възпитание. Психолозите са изучавали не само тях, но и техните семейства. В същото време самите родители съдействали на изследователите, тъй като им било казано, че са избрани за проучване на приемни семейства.

трима братя тризнаци

Те открили, че не са единственият предмет на изследване - психолозите са изследвали повече от 10 двойки близнаци. И никой освен учените не е знаел и все още не знае истинските цели на този експеримент.

Случаите са класифицирани, резултатите не са публикувани, кой е финансирал всички тези дългосрочни проучвания е неизвестно.

Журналистите смятат, че близнаците са били разделени не само, за да разкрият връзката между влиянието на социалната среда и генетиката върху съдбата на човек. Те вярват, че изследователите са избрали близнаци, родени от майки с умствени увреждания. И целта на изследването е била именно психичното здраве на тяхното потомство.

невероятна история тризнаци

Приказката за събирането на тримата близнаци се превръща в кошмар. Братята казват: „Чувстваме се като лабораторни плъхове“.

През 2018 г. историята на Еди, Роби и Дейвид става публична с пускането на документалния филм „Трима еднакви непознати“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft