Трима мъже за Мариана Векилска - ето как я обгрижват на новата работа (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Трима мъже за Мариана Векилска - ето как я обгрижват на новата работа (Снимки):
3353
Източник: pik.bg
Трима мъже за Мариана Векилска - ето как я обгрижват на новата работа (Снимки):

Както вече писахме в "За Жената", след завръщането си в България Мариана Векилска започна нова работа на най-неочакваното място - Националния исторически музей . Бившата водеща коренно смени попрището, на което сме свикнали да я виждаме.

На новата си служба, където работят предимно мъже, вечно усмихнатата журналистка бързо успя да завъди нови приятелства, предават от ПИК.

Не един, а цели трима представители на силния пол обгрижиха Векилска онзи ден. Гумите на превозното й средство - дамски велосипед - били спаднали и колегите на Мариана с охота й предложили своята помощ.

Мариана Векилска НИМ

"Тези любезни момчета от армията, които поддържат външните експонати в Националния военноисторически музей, бяха така добри да напомпат и гумите на уникалното ми колело. Благодаря ви, момчета! Спестихте ми голямо бутане", похвали колегите си Векилска.

Мариана Векилска колело

Припомняме, че Мариана напусна Би Ти Ви, след като получи примамлива оферта за работа в Брюксел. Тя изкара една година в европейското ръководство "Въздушно движение", но изненадващо се върна в България. Тв водещата обясни, че причината е нейният син. Уговорката им била Мариана да се устрои в Брюксел, след което младежът да замине при нея. В крайна сметка обаче той не пожелал да напусне София, училището и приятелите си. Заради специфичната възраст, в която е Момчил, тя предпочела да напусне работата си в Белгия, за да е близо до момчето си.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft