Три жени са открити мъртви близо до река Марица

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Три жени са открити мъртви близо до река Марица
33659
Три жени са открити мъртви близо до река Марица

Три жени са открити мъртви близо до река Марица на гръцко-турската граница преди няколко дни. Гръцката полиция проучва вероятността да са били убити от трафиканти на мигранти, съобщават гръцки издания.

Разследващите обаче оставят отворени всички възможности.

Според съдебния лекар на Александруполис Павлос Павилдис, цитиран от "Елефтерос типос", престъплението е извършено преди около шест дни. Властите смятат, че извършителите са били поне двама. Жените са били убити с нож военен образец, използван също така и от водолазите. Оръжието на престъплението е било открито до тялото на една от жените и е било дадено за изследване в лаборатория. Според първоначалния съдебномедицински преглед трите жени имат дълбоки смъртоносни рани с нож в областта на врата и гърдите.

Ръцете и краката на две от трите жени са били вързани с въжета, които са открити на няколко метра от първата жена. За нея се смята, че е била преследвана от извършителите, защото има пет рани от нож в гърба.

Едната жена е на възраст между 25 и 30 години, втората - на около 20-25, а за третата не е изключено и да е непълнолетна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft