Трогателната история на венчалния пръстен на Камила, подарен от принц Чарлз (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Трогателната история на венчалния пръстен на Камила, подарен от принц Чарлз (Снимки):
5824
Трогателната история на венчалния пръстен на Камила, подарен от принц Чарлз (Снимки):

В началото на април  принц Чарлз  и  херцогинята на Корнуол  отпразнуваха петнадесетата годишнина от сватбата си. Кралската двойка чакаше заветния момент цели 35 години, преди открито да заяви пред целия свят желанието да обвърже съдбите си с възела на брака. 

Принцът бе безкрайно щастлив, защото най-сетне най-скъпите за него хора приеха любимата му. Въпреки факта, че не можеха да вдигнат великолепна сватба, Чарлз искаше да направи нещо наистина специално за избраницата си. Награда за търпението на Камила бе семейно бижу с богата история под формата на венчален пръстенЧарлз и Камила сгодени

Съобщава се, че принцът на Уелс направил предложение на Камила с бижуто, което се счита за семейна реликва на семейство Уиндзор. Преди това платиненото бижу с петкаратов диамант в центъра в стил арт деко е принадлежало на кралицата-майка , която винаги е била много близка с Чарлз. Пръстенът не е подарен на годежа на Елизабет, тъй като за първи път бижуто е видяно на пръстена на кралицата-майка през 80-те. 

кралицата майка пръстен

Предполага се, че изделието от скъпоценни камъни е подарено на кралицата майка от почетната госпожа Маргарет Хелън Гревил, добра приятелка на крал Джордж VI, която завещава значителна част от колекцията си от бижута на Елизабет Боуз-Лион. 

кралски пръстен

Малко се знае за годежа на Чарлз и Камила. Херцогинята на Корнуол твърди, че принцът на Уелс, отдавайки почит на традициите, е застанал на едно коляно. "Мис Паркър-Боулс и аз сме абсолютно щастливи. Сватбата ни ще бъде специален ден за нас и нашите семейства “, каза принц Чарлз в официално обръщение. 

Чарлз и Камила сватба

Сватбената церемония се състоя на 9 април 2005 г.

в параклиса на замъка Сейнт Джордж в Уиндзор. По традиция след обетите двойката си размени пръстени от уелско злато. Свидетели бяха синът на Камила Том Паркър-Боулс и принц Уилям.

сватбата на Камила и Чарлз

Двамата все още са обект на критики от страна на обществото. Кралската двойка обаче не се интересува от сърдитите погледи на недоброжелателите, защото те са чакали своето щастие цели 35 години. Струва си да се признае, че няма съмнение в силата на любовта им . Принц Чарлз и Камила са ясни доказателства, че истинските чувства са изпитани от времето.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft