30 Октомври 2012
                
                365340
            
                                                                        Туршия със зеленчуци
                                                                                                Зеленчукова туршия
                                                                                                Туршия от зеле и карфиол
                                                                                                Карфиол туршия
                                                                                                Парена туршия с карфиол
                                                                                                Царска туршия
                                                                                                
                            Туршия с мед и карфиол
                                                                                                Лесна туршия с карфиол
                                                            
                Туршия с мед и карфиол
	камби - 3 кг
	карфиол - 3 кг
	моркови - 3 кг
	зеле - 3 кг
	оцет - 1 бутилка винен
	олио - 1/2 л
	захар - 1/2 кг
	мед - 1 буркан
	сол - 250 г
	магданоз
Всички зеленчуци се нарязват (карфиолът се накъсва на розички). Приготвя се марината от оцета, олиото, захарта, солта, меда и се заливат зеленчуците.
Престоява няколко часа, след това се слага да кипне. След това се разпределя в буркани, слага се по 1-2 аспирина, затварят се и се обръщат с капачките надолу, докато изстинат.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                            







