Рецепти за зимнина с карфиол

вход през zajenata.bg
363719

Туршия с мед и карфиол

камби - 3 кг
карфиол - 3 кг
моркови - 3 кг
зеле - 3 кг
оцет - 1 бутилка винен
олио - 1/2 л
захар - 1/2 кг
мед - 1 буркан
сол - 250 г
магданоз

Всички зеленчуци се нарязват (карфиолът се накъсва на розички). Приготвя се марината от оцета, олиото, захарта, солта, меда и се заливат зеленчуците.

Престоява няколко часа, след това се слага да кипне. След това се разпределя в буркани, слага се по 1-2 аспирина, затварят се и се обръщат с капачките надолу, докато изстинат. 

1 2 3 4 5 6
7
8
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft